IEŠKOTE KUR SUSITVARKYTI STOGUS, FASADUS, TAČIAU NORITE ITIN PATIKIMOS ĮMONĖS?

0
37
dacora fasadas 2jpg 837

Šiais laikais greitas ir tikslus darbas yra pagrindiniai rodikliai, kuomet norisi restauruoti ir pakeisti namo ar pastato būklę. Tokius darbus norisi patikėti tik geriausiems profesionalams, tačiau kaip tokius rasti? Ieškoti galima ilgai, tačiau geriausia pasikliauti žmonių rekomendacijomis, meistrais, o geriausiai už juos kalba rezultatai, kuriuos galite rasti įmonių tinklalapiuose.

Uždaroji akcinė bendrovė Vidara – patikimumas ir geriausi atsiliepimai iš klientų

Prekyba statybinėmis medžiagomis yra viena iš pagrindinių UAB „VIDARA“ veiklos sričių. Specializacija – statybinės medžiagos: stogas/plienas, molis, betonas, gofruota kartono plokštė ir visi jos priedai, lietaus nuotekų ir surinkimo sistemos, stogo langai ir saugos elementai, izoliacinės ir išorinių sienų apdailos medžiagos, kaminų sistemos ir apsaugos nuo žaibo elementai. Esame kelių žinomų statybinių medžiagų gamintojų Europoje ir pasaulyje atstovai, todėl galime pateikti modernias stogo dangas, išorines sienas apsaugančias medžiagas, daugiasluoksnes plokštes, laikančias paklotes, tvirtinimo detales ir rėmo elementus.

Turime 6 pardavimo skyrius, o tai reiškia greitą ir patikimą aptarnavimą kiekvienam klientui

Vidara įmonė samdo aukštos kvalifikacijos personalą, pasirengusį konsultuotis ir suteikti išsamią informaciją apie parduodamų produktų ir medžiagų technines charakteristikas. Jie visada gali atlikti reikiamus stogo ir išorinių sienų matavimus ir medžiagų skaičiavimus. Įmonės sertifikuoti ekspertai gali savo skaičiavimais patikrinti, ar sudėtingiausia konstrukcija yra tinkama būsimoms apkrovoms per trumpiausią įmanomą laiką. Kadangi įmonė turi klientų visur, savo prekes ir paslaugas pristato visuose miestuose ir kaimeliuose, dėl to nereikia pergyventi.

Vidara užsiima ne tik prekyba, kurią galite rasti, tai tik pagrindinė veikla, tačiau UAB Vidara  įmonė taip pat sėkmingai atlieka bendrus statybos darbus, kultūros paveldo pastatų priežiūros darbus (Aplinkos ministerijos pažymėjimas Nr. 0793), konstrukcijų projektavimo ir elektros instaliacijos darbus iki 1000 V.

Naujiena visiems – Nauja modulinė stogo danga – Ruukki Hyygge

„Ruukki Hyygge“ yra novatoriška stogo danga, kuri dėl savo paprastos ir elegantiškos formos puikiai atitinka šiuolaikines architektūros tendencijas. Yra du dangos variantai-su vertikaliais grioveliais ir be jų, todėl galima derinti tris skirtingus stogo modelius. Specialiai sukurta ir originali „click“ sujungimo sistema užtikrina puikią stogo išvaizdą, sandarumą ir ilgaamžiškumą. Aukštos kokybės „Ruukki Hyygge“ stogas pagamintas iš skandinaviškos kokybės, tvirtesnės 0,60 mm storio plieninės plokštės. Tai 40 klasės „Ruukki“ gaminys, pasižymintis geresniu atsparumu įbrėžimams, atsparumu UV spinduliams ir pusiau matiniu polimero paviršiumi. „Ruukki Hyygge“ suteikiama 40 metų techninė garantija ir 15 metų estetinio veikimo garantija.

Lygus paviršius-„Ruukki Hyygge“ atitinka naujausias architektūros dizaino tendencijas. Pasirinkus Ruukki gausite išskirtinumą, kuris žavi kiekvieną, juk taip smagu išsiskirti ir turėti itin gražius namus.

3 spalvos-„Ruukki Hyygge“ yra trys populiariausios spalvų parinktys, atitinkančios šiuolaikines architektūros tendencijas: antracitas, grafitas ir juoda, kurios nustebins kiekvieną, kadangi tinka visiems namams ir atrodo nepriekaištingai, išbandykite ir įsitikinsite patys.

3 režimai-„Ruukki Hyygge“ stogą galima kloti trimis skirtingais režimais, kad būtų sukurtas unikalus dizainas. Plokštės su vertikaliais grioveliais gali būti pritvirtintos „plytų raštu“ arba „dėžute“, o plokštės be griovelių – „plytų raštu“.

Šią naujovę galite rasti UAB Vidara, tačiau tai tik maža dalis to, ką gali pasiūlyti ši įmonė. Apsilankykite jų internetinėje svetainėje ir rasite puikių pavyzdžių, darbų, galėsite įsitikinti gera kokybe. Vidara.lt tinklalapyje galite rasti visą norimą informaciją ir pavyzdžius.

dacora fasadas 3jpg 838

lietaus nuvedimo sistemos

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite