ŠEŠTADIENĮ – KVIEČIAME Į B16

0
19
b16 png

Skambant žiemiškai muzikai kviečiame susiburti ir kartu gaminti Kalėdinius atvirukus, advento kalendorius, spausdinti ant tekstilės. Jei norite spausdinti ant tekstilės (rūbo, patalynės ar pan.) – atsineškite tą tekstilę. Dalį priemonių – sagų, kartono, flomasterių, pieštukų, siūlų, žirklių, įvairių tekstilės medžiagų – tikrai rasite pas mus, tačiau jei jūsų kūriniui reikalingos specialios priemonės – atsineškite jas. 

Šį šeštadienį veiksime 10-15 val.
Kitą šeštadienį (gruodžio 4 d.) planuojame organizuoti Kalėdinių vainikų gamybą (jau turime Jums dovanų šiaudinius vainikų karkasus, kankorėžių, džiovintų vaisių)!

Dalyvavimas veiklose ir visos B16 esančios priemonės – nemokamos. B16 – bendruomeniška erdvė jūsų veiklai. B16 – D. Bukonto g. 16, Zarasai.
 
Turite klausimų, minčių? susisiekime.
Aurelija 867567817
b16 sestadieni

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite