LAUKO ŠILDYTUVAI – NAMŲ LAUKO ERDVIŲ JAUKUMUI

0
20
elsildytuvas1 768x768.png

Mėgautis garuojančios kavos puodeliu visada skaniau gryname ore. Deja orai Lietuvoje rudens ar ankstyvo pavasario metu nelepina. Vis dėlto tai nereiškia, kad metų laikas gali apriboti jūsų susikurtus mažus ritualus. Vėsiu oru terasų, balkonų ar kitų erdvių šiluma galima pasirūpinti, naudojant lauko šildytuvus, kurie ir šildo, ir skleidžia jaukią šviesą.

Kas yra lauko šildytuvai?

Lauko šildytuvai yra laisvai pastatoma šildymo sistema atvirų erdvių lauke, pavyzdžiui, terasų, balkonų, pavėsinių, lauko kavinių, švenčių, scenų ir t. t., šildymui. Lauko šildytuvai yra puiki šildymo sistema, kurią galima naudoti tiek asmeninėms reikmėms, tiek profesionaliam naudojimui.

Lauko šildytuvų rūšys

Lauko šildytuvai pagal savo veikimo principą yra skirstomi į elektrinius, dujinius ir infraraudonųjų spindulių lauko šildytuvus. Visų jų pagrindinė funkcija yra ta pati – suteikti šilumą jūsų pasirinktai erdvei. Elektrinis lauko šildytuvas šildo orą naudodamas elektrą. Šios rūšies lauko šildytuvas yra veiksminga bei aplinkai draugiška šildymo sistema, kuri veikia tyliai, neskleidžia jokio kvapo, į aplinką nespinduliuoja jokių kenksmingų medžiagų ir gali būti reguliuojama nuotoliniu būdu, naudojant nuotolinio valdymo pultą. Elektriniai lauko šildytuvai gali būti pastatomi arba pakabinami. Juos galima naudoti lauke ir pusiau uždarose aplinkose. Dujinis lauko šildytuvas šildo orą naudodamas suskystintas propano ir butano dujas arba šių dujų mišinius. Dujiniai šildytuvai yra sukonstruoti taip, kad ne tik šildytų aplinką, bet ir skleistų švelnią šviesą, suteiksiančią jūsų pasirinktai aplinkai jaukumo. Trečioji rūšis – infraraudonųjų spindulių lauko šildytuvai. Kaip ir elektrinių lauko šildytuvų, taip ir infraraudonųjų spindulių lauko šildytuvų veikimui yra reikalinga elektros energija. Infraraudonųjų spindulių lauko šildytuvų yra įvairių dydžių, galingumo bei modelių. Jie yra tinkamas pasirinkimas, norint apšildyti uždaras arba mažesnes lauko erdves.

Lauko šildytuvas – ne tik šilumai, bet ir stilingam eksterjerui

Lauko šildytuvų dizainai yra gražūs, estetiški ir tinkantys praktiškai visiems eksterjerams. Lauko šildytuvai gali būti atviros liepsnos, ugnies duobių imitacijos ar net lauko židinių dizaino. Skirtingų modelių ir spalvų lauko šildytuvai įtiks įmantriausiam skoniui ir ne tik šildys, bet ir puoš pasirinktą erdvę.

Lauko šildytuvas – ilgalaikis pirkinys

Nepriklausomai nuo to, kokį lauko šildytuvą (elektrinį, infraraudonųjų spindulių ar dujinį) nuspręsite įsigyti, galite neabejoti, kad lauko šildytuvas iš esaurida.lt jums tarnaus ne vienerius metus. Atsižvelgiant į tai, kad lauko šildytuvai yra naudojami atvirose lauko erdvėse, jie yra gerai izoliuoti, todėl gali būti naudojami net lietuj lyjant ar esant kitoms ne itin geroms oro sąlygoms. Žinoma, nenaudojamus lauko šildytuvus reikėtų uždengti, taip apsaugosite įsigytą šildytuvą nuo korozijos, kitų aplinkos veiksnių bei užtikrinsite, kad į jį nepatektų vabzdžių, nukritusių medžių lapų ar kokių nors šiukšlių.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite