SARTŲ IR GRAŽUTĖS REGIONINIŲ PARKŲ DIREKCIJA MALONIAI KVIEČIA MOKSLEIVIUS DALYVAUTI XII-AJAME FOTOGRAFIJŲ IR DAILĖS DARBŲ KONKURSE „ŽEMĖ – GYVYBĖS PLANETA“.

0
37
sartai

Sartų ir Gražutės regioninių parkų direkcija maloniai kviečia moksleivius dalyvauti XII-ajame fotografijų ir dailės darbų konkurse „Žemė – gyvybės planeta“

Konkurso tema – „ŽEMĖ“.

Darbai laukiami iki 2022 m. kovo mėn. 10 d. Darbus siųskite elektroninio pašto adresu sartai@grazute.lt, arba pristatykite adresu Vytauto g. 5, Dusetos (Sartų regioninio parko lankytojų centras), Laisvoji aikštė 14, Salakas (Gražutės regioninio parko lankytojų centras).

Vienas dalyvis gali pateikti 1 dailės darbą ir/arba ne daugiau kaip 2 fotografijas.

Čia rasite konkurso taisykles ir reikalavimus darbams: XII-ojo fotografijų ir dailės darbų konkurso „Žemė – gyvybės planeta“ taisyklės.

Kvietimą atvykti į parodos pristatymą gausite Jūsų nurodytu el. pašto adresu.

Konkurso organizatoriai pasilieka teisę, nemokant autorinio atlyginimo, panaudoti konkursinius darbus katalogo leidimui, informacijai apie parodą spaudoje bei internete. Darbų pristatymas į konkursą laikomas autorių sutikimu su šiomis sąlygomis.

Telefonai pasiteiravimui:  8 678 65085 (Kristina Jurgelevičienė), 8 645 56344 (Rimvydas Striška)

Organizatorius: Sartų ir Gražutės regioninių parkų direkcija, Vytauto g. 5, Dusetos, LT-32309 Zarasų r., tel. (8-385) 56849, el. paštas sartai@grazute.lt.

Sartų ir Gražutės regioninių parkų direkcija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite