KOVO 11-OSIOS ŽAIDIMAS

0
15
20220307 155905

Sveikiname Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga. Tegul kovo 11-oji visuomet bus mus vienijanti ir telkianti šventė! Kurkime mūsų krašto gerovę gražiais ir prasmingais darbais. Šia proga kviečiame sudalyvauti žaidime ir laimėti smagius atminimo prizus.

Galvosūkyje paslėpta vienuolika tarpusavyje susijusių žodžių (↑↓↖↗↘↙→←).

Visus surastus žodžius kviečiame siųsti el.paštu inesa.dumbravienė@zarasubiblioteka.lt Burtu keliu išrinksime tris nugalėtojus, kurie laimės 3D spausdintą vazelę – pieštukinę. Atsakymų laukiame iki kovo 15 d. Su laimėtojais susisieksime.

Inesa Dumbravienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

Nuotrauka autorės

11kovas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite