PVM KOMPENSACIJOS UŽ ŠILDYMĄ – KOVO SĄSKAITOSE

0
25
min news zrs 643 radiatorius

Balandžio pradžioje gyventojai sulauks AB „Panevėžio energija“ sąskaitų už kovo mėn. sunaudotą šilumą ir karštą vandenį, kuriose mokėjimų suma už gyvenamųjų patalpų šildymą ir karštą vandenį per pirmus tris šių metų mėnesius bus išskaičiuota 9 procentų PVM kompensacija. Pavyzdžiui, 50 kv. m. ploto buto gyventojams kompensuojamo PVM suma vidutiniškai už tris mėnesius sudarys 12 eurų.

Dėl PVM kompensacijos gyventojams niekur kreiptis nereikia.

Įvertinant kompensuojamą 9 proc. PVM mokestį, kartu bus perskaičiuotos ir 2022 m. sausį ir vasarį nepasiturintiems asmenims taikytos kompensacijos už patalpų šildymą ir karštą vandenį. Perskaičiuotus kompensacijų rezultatus gyventojai jau matys kovo mėn. sąskaitose.

AB „Panevėžio energija“

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite