POLICIJOS INFORMACIJA ZARASŲ RAJONO GYVENTOJAMS

0
93
policija informuoja

Zarasų rajono gyventojams aktualią policijos informaciją galite rasti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato svetainėje, adresu: http://utena.policija.lrv.lt/ .
Šioje svetainėje skelbiami ir Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnų kontaktiniai duomenys:

• Rosita Gurskaja, Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja, tel. nr. +370 677 241 89, el. p. rosita.gurskaja@policija.lt, aptarnaujama teritorija: Zarasų rajonas.
• Liudvikas Komka, Veiklos skyriaus tyrėjas, tel. nr. +370 604 716 58, el. p. liudvikas.komka@policija.lt, aptarnaujama teritorija: Zarasų rajonas.

Bendruomenės pareigūnai teikia informaciją apie apsisaugojimo nuo nusikalstamų veikų būdus ir priemones, teikia konsultacijas kitais policijos kompetencijai priskirtais klausimais, priima informaciją saugumo klausimais.
Jeigu Jus kažkas neramina, turite klausimų ir nežinote kur kreiptis, pametėte Jums reikalingo pareigūno kontaktus, visada drąsiai skambinkite ar rašykite bendruomenės pareigūnams.

Primename, kad ištikus nelaimei ir prireikus skubios pagalbos, reikia skambinti skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Jei turite klausimų, skambinkite policijos informacijos telefonu 8 700 60000☎️!!!
Darbo dienomis 08.00–18.00 val. (penktadieniais 08.00–16.45 val.) asmenys konsultuojami šiais klausimais:
• pareiškimų ir skundų pateikimo tvarka;
• kelių eismo pažeidimai ir baudų apmokėjimas;
• leidimų laikyti (nešiotis) ginklus išdavimas/keitimas, įsigijimas/pardavimas ir kt. licencijavimo klausimai;
• apsaugos darbuotojo pažymėjimo išdavimas/keitimas;
• kaip tapti policijos pareigūnu;
• kiti klausimai.

Dėl asmens tapatybės dokumentų išdavimo/keitimo ir užsieniečių teisinės padėties skambinkite telefonu 8 707 67000.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Zarasų rajono policijos komisariato informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite