NUO PIRMADIENIO LIETUVOJE BUS LEIDŽIAMI DIDESNI RENGINIAI

0
62
5295 2b8f720e240b2ce6f7a3ee29177af34a

Nuo pirmadienio, gegužės 24 d., Lietuvoje leidžiama organizuoti didesnius renginius, vyksiančius atviroje erdvėje. Vyriausybės sprendimu atviroje erdvėje leidžiama rengti renginius, kuriuose galės dalyvauti iki 2000 žmonių, turinčių Galimybių pasus. Kultūros ministerija primena, kad Galimybių pasas Lietuvoje įsigalios taip pat nuo pirmadienio, gegužės 24 d.

Taip pat nuspręsta, kad lauke vykstančiuose renginiuose galės dalyvauti iki 300 žmonių, kurie neturi Galimybių paso.

„Noriu padėkoti renginių organizatoriams, taip pat apskritai kultūros ir meno atstovams, atsakingai besilaikantiems reikalavimų karantino metu. Tai mums leidžia dar labiau švelninti karantino ribojimus ir kalbėti ne apie eksperimentinius renginius, bet apie nuoseklų grįžimą prie didesnių renginių“, – sakė kultūros ministras Simonas Kairys.

Trečiadienį vykusiame Vyriausybės posėdyje taip pat buvo nuspręsta dėl didesnio ekskursijų dalyvių skaičiaus. Tiek lauke, tiek uždarose erdvėse leidžiama rengti ekskursijas iki 25 asmenų, užtikrinant išankstinę jų registraciją.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite