KINO FILMAS „PIKTŲJŲ KARTA”

0
50
Piktuju EV

Spalio 21 d. 19 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas suaugusiems „Piktųjų karta“

Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Bilieto kaina 6 eur.

Viena už kitą žiauresnių žmogžudyčių serija sukrečia idilišką provincijos miestelį ir jo politinį elitą, panardindama į kruviną trisdešimties metų senumo KGB detektyvą. 

Nepatogi praeitis pradeda persekioti. Ramus ir sotus gyvenimas pasibaigė. 

Policijos komisaras Gintas apkaltinamas savo kolegos ir geriausio draugo nužudymu. Žiauri mirtis trenkia kaip perkūnas iš giedro dangaus, būtent tuo metu, kai Gintas paskelbia apie savo kandidatūrą mero rinkimuose.

Kolegos mirtis – tik žmogžudysčių virtinės pradžia. 

Destruktyvus ego, nešvarūs ryšiai, beširdė neištikimybė, palaidotos paslaptys nepastebimai suriša draugų gaują, kurie nebegali išduoti vienas kito.  

Režisieriaus Emilio Vėlyvio pirmasis lietuviškas kriminalinis trileris, alsuojantis geriausiomis tamsiojo skandinaviško detektyvo – nuaro tradicijomis.

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Režisierius: Emilis Vėlyvis

Vaidina: Vytautas Kaniušonis, Ainis Storpirštis, Ingeborga Dapkūnaitė, Toma Vaškevičiūtė, Mindaugas Papinigis

Anonsas: 

 

Piktųjų karta (2022)

Žanras: Trileris, kriminalinis

Sukurta: Lietuva

Trukmė: 1val. 53 min.

ZARASAI

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite