AR GALI ZARASŲ KRAŠTAS AUGTI?

0
74
20230126 190312 011

„Kurk Zarasams” komanda iš kitų išsiskiria savo atvirumu. Mes ne tik girdime, bet ir savo pavyzdžiu rodome, kad tik atvirai bendraujant ir kartu ieškant sprendimų mūsų kraštas gali pradėti AUGTI. Mūsų tikslas, kad Zarasų kraštas augtų ne tik gerovę atspindinčiais rodikliais, bet ir gyventojų skaičiumi. Mūsų rajonas ypatingai turtingas gamta ir mes turime pakankamai erdvės augimui. Tereikia kryptingai dirbti. Mūsų komanda tam pasiruošusi.

Rajonui svarbius klausimus mes sprendžiame kartu su Jumis, o ne už uždarų durų. Kviečiame diskutuoti ir teikti siūlymus viešose diskusijose, susitikimuose.

Šiuos metus pradėjome tiesioginėmis transliacijomis švietimo ir socialinės srities tema. Transliacijų metu keliame skaudžiausius sričių klausimus ir ieškome sprendimų. Transliacijų įrašai:

LIVE transliacija. Socialinė sritis 2023-02-02 https://youtu.be/7gQdwluRGnY

LIVE transliacija. Švietimas 2023-01-26 https://youtu.be/QUEp4EOxpq4

Artimiausias transliacijas kviečiame stebėti Facebook puslapyje „Kurk Zarasams“. Vasario 8 d. – kalbėsime apie verslą ir turizmą Zarasų krašte. Vasario 16 d. – viešojo administravimo tema. Vasario 23 d. – atsakysime į visus daugiausia dėmesio per visą rinkimų kampaniją susilaukusius klausimus.

Mūsų naujienas kviečiame sekti svetainėje www.kurkZarasams.lt, Facebook puslapyje „Kurk Zarasams“ ir YouTube kanale „Kurk Zarasams“.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš politinio komiteto „Kurk Zarasams“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/02/03/02.

20230202 1910330

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite