KINO FILMAS „MARIUPOLIS 2“

0
68
Mariupolis 01

Balandžio 28 d. 19 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas „Mariupolis 2

Žinote, kas Mariupolyje buvo visiškai neįtikėtina? Niekas nebijojo mirties, nors ir manė, kad bijo. Mirtis jau buvo čia ir kiekvienas norėjo mirti prasmingai. Žmonės padėjo vienas kitam net rizikuodami gyvybe. Jie rūkė lauke ir šnekučiavosi net krintant bomboms. Pinigai nebeegzistavo, nes gyvenimas tapo per trumpas, kad apie juos galvotum. Visi buvo patenkinti tuo, ką turėjo, tapdami geresne savo pačių versija; nebuvo nei praeities, nei ateities, smerkimo, dviprasmybių! Tai buvo rojus pragare. Susiliečiantys trapūs drugelio sparnai. Mirties tikrosios vertės kvapas. Toks ten buvo gyvenimas.

„Šio filmo nebūtų, jei ne Manto meilė žmonėms ir Mariupolio gyventojams, jei nebūtų tikėjimo kino galia, jei Hana nebūtų slapta išvežusi medžiagos ir jei Rusija nebūtų pradėjusi karo Ukrainoje. Šis filmas yra apie gyvenimą. Taip pat tai atminimas jį kuriant nužudytam Mantui Kvedaravičiui ir visiems kare žuvusiems žmonėms.“ (Dovilė Grigaliūnaitė)

Žanras: Drama

Sukurta: Lietuva, Prancūzija, Vokietija

Trukmė: 1val. 52 min.

Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kalba: rusų

Subtitrai: lietuvių, anglų

Anonsas: 

Bilieto kaina 6 Eur.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite