G. IR A. STORPIRŠČIŲ KONCERTE SUSKAMBO JAUSMINGA DAINUOJAMOJI POEZIJA

0
40
DSCF5391

Liepos 21 d. vakarą Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje įvyko vieno ryškiausio teatro aktoriaus, kompozitoriaus Gedimino Storpirščio ir jo sūnaus, kino ir teatro aktoriaus, dainų autoriaus ir atlikėjo Ainio Storpirščio kūrybos vakaras.

Talentingas šeimyninis duetas padovanojo gausiai susirinkusiems zarasiškiams ir miesto svečiams nuoširdų ir nepamirštamą vakarą, kupiną šypsenų, gerumo ir žaismingumo.

Renginio metu vakaro svečiai atliko dainas pagal poetų Sigito Gedos, Marcelijaus Martinaičio, Justino Marcinkevičiaus, Jono Meko, Henriko Radausko, Daivos Čepauskaitės eiles.  

Gediminas džiaugėsi galėdamas koncertuoti Zarasuose, kuriuose turi giminių, draugų ir mokinių. O didžiausias džiaugsmas stovėti vienoje scenoje su sūnumi Ainiumi.

Inesa Dumbravienė,

Zarasų rajono savivaldybės atstovė ryšiams su visuomene

Nuotr. autorės

DSCF5354

DSCF5356

DSCF5361

DSCF5369

DSCF5373

DSCF5374

DSCF5377

DSCF5383

DSCF5388

DSCF5390

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite