PARODOS ,,GERI BATAI NESIMĖTO” ATIDARYMAS

0
25
Parod plakat

Zarasų krašto muziejuje rugpjūčio 15 d. (šeštadienį) 14 val. bus atidaryta Danguolės ir Virmanto Petrašiūnų (Zarasai) veltinių dirbinių paroda ,,Geri batai nesimėto“. Tai pirmoji personalinė šių zarasiškių liaudies meno meistrų paroda.

V. Petrašiūnas yra sertifikuotų tautinio paveldo produktų gamintojas (veltiniai), senojo vilnos, milo vėlimo amato puoselėtojas. Šeimyninis Danguolės ir Virmanto duetas jau spėjo sudominti šilta (tiesiogine ir perkeltine prasme) savo kūryba šių dirbinių gerbėjus. Dalyvauta mugėse, o praėjusiais metais jie pateikė veltinių kolekciją tradicinei respublikinei liaudies meno parodai-konkursui ,,Aukso vainikas“ regioninei parodai Ignalinoje.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų lankytojų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Visiems privaloma dėvėti apsaugines veido priemones, laikytis ne mažesnio kaip 2 metrų atstumo.

 

Maloniai kviečiame apsilankyti!

Renginyje bus filmuojama ir fotografuojama.

Paroda veiks iki  rugsėjo 16 d.

Nuotraukos iš asmeninio parodos autorių albumo.

Vasilijus Trusovas, muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)

20200805 173656

20200805 180416

20200805 180537

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite