EDUKACINIS UŽSIĖMIMAS „SENIAI BESMEGENIAI“

0
21
20220204 152104

Balta balta žiemužė daug idėjų edukaciniams užsiėmimas pasufleruoja. Vieną penktadienio popietę, susirinkę mediatekoje vaikai karštų klijų pagalba gamino senius besmegenius. Panaudojom baltus kamštelius nuo pieno pakuočių. Gavosi apskritučiai, balti lyg sniegas, linksmi besmegeniai.

Begamindami klausėmės muzikos, kalbėjome apie pusiaužiemį, kuris švenčiamas žiemos viduryje, sausio 25 dieną. Sakoma, jog tądien barsukas išlenda iš olos. Jeigu diena saulėta, barsukas mato šešėlį ir lenda atgal atbulas į olą slėptis, gula ant to paties šono. Jei apsiniaukę, barsukas pavaikšto po mišką ir grįžęs kietai įminga ant kito šono. Tądien ir meška ant kito šono verčiasi ir pradeda žįsti kitą leteną.

Šnekėdami laikėmės saugaus atstumo ir darbelius gaminome po vieną. Smagiai praleidome popietę, džiaugėmės pagamintais darbeliais.

Vita Juškėnienė,

Zarasų viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos autorės

20220204 152417

20220204 154046

20220204 154251

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite