„KARTĄ UDRIUOSE“

0
17
20220608 110052

Birželio 8 d. Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje lankėsi Keistuolių teatro ir teatro Atviras ratas aktoriai Marija Korenkaitė ir Eimantas Bareikis. Talentingieji aktoriai sekė Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos antros klasės mokiniams terapinę pasaką „Kartą Udriuose“.

Tai istorija, kuri nutiko Udrių miške. Staiga miško ramybę sudrumstė paslaptingas skambutis. Dingo meškutė Mikė. Išpainioti šią istoriją ėmėsi detektyvas Lapinas, įtraukdamas ir vaikus, kurie kartu bandė išsiaiškinti paprastus, bet ne prastus dalykus apie meilę ir pagarbą vienas kitam.

Po nuotaikingo pasakojimo, aktoriai E. Bareikis ir M. Korenkaitė pakvietė mokinius parašyti laišką meškutei Mikei. Ant dviejų didelių lapų, edukacijos dalyviai turėjo apsibrėžti savo delniukus ir ant kiekvieno pirštuko parašyti po palinkėjimą arba gražų žodį. Linkėjo laimės, meilės, sėkmės, drąsos, vilties, draugiškumo…

Šis renginys yra Ignalinos viešosios bibliotekos projekto „Pasakų terapija“ dalis.

Inesa Dumbravienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

Nuotraukos autorės

20220608 110624

20220608 113844

20220608 113920

20220608 114218

20220608 114526

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite