UTENOS REGIONO ATLIEKŲ TVARKYMO CENTRAS INFORMUOJA

0
27
min news zrs 300 URATC logo
Utenos regiono atliekų tvarkymo centras informuoja, kad jau veikia savitarnos svetainė Zarasų rajono savivaldybės vietinės rinkliavos mokėtojams. Svetainės adresas https://rinkliava.uratc.lt/#login

Prie savitarnos svetainės prisijungti galite užsiregistravus (registruotis būtina jungiantis pirmą kartą) → prisijungimo lange spauskite skirtuką „Registruotis“. Lange „Registruotis“ įveskite prašomus prisijungimo duomenis iš mokėjimo pranešimo – Mokėtojo kodą ir Pirminį slaptažodį. Eigoje sistema paprašys suvesti registracijai reikalingus duomenis (prisijungimo vardas, elektroninis paštas ir t.t.). Slaptažodis turi būti sudarytas iš ne mažiau 8 simbolių ((sudarant slaptažodį turi būti panaudota: didžioji raidė, skaičius, ženklas (Pvz.: Utena%777)). Po duomenų pateikimo, nurodytu el. paštu gausite laišką su nuoroda, kurią paspaudus, sistema patvirtins sėkmingai baigtą registraciją.
Mokėtojo kodas ir Pirminis slaptažodis nurodyti mokėjimo pranešime.
 
Užsiregistravusiems vartotojams norint prisijungti prie savitarnos svetainės → spauskite „Prisijungti“ ir įveskite, registracijos metu sugalvotus, prisijungimo vardą bei slaptažodį. Detalesnė informacija pateikiama Savitarnos interneto svetainėje https://rinkliava.uratc.lt/#login apatiniame meniu paspaudus ant nuorodos „Informacija naudotojui“, kur atveriama trumpa prisijungimo instrukcija https://rinkliava.uratc.lt/clientimages/Prisijungimas_registracija_atris_be_viisp.pdf

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite