„KURK ZARASAMS” KVIEČIA

0
22
2022 10 20
Kviečiame Zarasų krašto gyventojus susitikti, pabendrauti ir kartu įsteigti politinį komitetą „Kurk Zarasams”.

Mes mylime Zarasų kraštą, vertiname kiekvieną jame gyvenantį žmogų ir čia atvykstantį svečią. Siekiame, kad Zarasų krašte gyvenantys jaustųsi jaukiai ir patogiai, kad didžiuotųsi savo kraštu, norėtų čia dirbti, gyventi ir kviestų draugus į svečius. Zarasai yra dalis Lietuvos, dalis Europos ir dalis pasaulio, kuriame gyvename. Norime ir kviečiame visus kartu kurti pažangų miestą, kuriame randasi inovatyvūs sprendimai visose srityse. Norime, kad kiekvienas Zarasų krašto žmogus pirmiausia būtų gerbiamas vietos įstaigose ir būtų išgirstas tada, kada reikia jam, o ne kartą per 4 metus.
Esame apsisprendę skirti savo laiką, pastangas ir vidinius resursus buriant stiprią ir savo kraštui atsidavusią komandą, kurios tikslas įveikti iššūkius, rasti finansų ir dirbti – pasiraitojus rankoves. Dirbti taip kaip niekas niekada dar nedirbo vardan Zarasų.
 
Prisijunkite prie mūsų komandos, tapkite vienu iš mūsų komiteto steigėjų. Apie savo ketinimą tapti steigėju kviečiame palikti žinutę čia: www.kurkZarasams.lt
Pasimatykime 2022 m. spalio 20 d. 17 val. Zarasų viešojoje bibliotekoje.
 
Su pagarba
Kurk Zarasams bendraminčiai
 

Neatlygintina politinė reklama

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite