KALĖDINĖS DIRBTUVĖS MIESTO MUGĖJE

0
28
20221210 151342

Turbūt pirmas kartas, kai Zarasuose taip stipriai alsuoja Kalėdų dvasia. Penktadienio vakarą įžiebta miesto Kalėdų eglė atvėrė duris šventiniam laikotarpiui. Savaitgalį atnaujintame pasaže (Bukonto g. 1) buvo sukurta tikra Kalėdų pasaka. Miestiečius ir svečius viliojo ir dar vilios vietinių prekeivių mugė, kviečianti įsigyti meno kūrinius, savo kūrybos, rankų darbo gaminius, kalėdinį maistą ir gėrimus. Įspūdingomis dekoracijomis išpuoštoje erdvėje veikė kūrybinės dirbtuvės, kurias organizavo Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka.

Linksmieji bibliotekos personažai Zuikis Nulėpausis, Pepė Ilgakojinė ir edukatorė Zina kartu su vaikais kūrė Kalėdų simbolių istoriją. Beribė vaikų fantazija ir miklūs vaikų pirštukai sukūrė po savo angelą sargą, Kalėdų senelio vyriausiąjį elnią Rudolfą, įvairiaspalvius eglutės žaisliukus. Kalbėjo apie Kalėdų stebuklus ir tradicijas. 

Akimirkos iš kalėdinių dirbtuvių vaizdo įraše: https://www.youtube.com/watch?v=tKgbF7essFA

Inesa Dumbravienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

Nuotraukos autorės

20221210 172123

DSCF2294

DSCF2308

DSCF2325

DSCF2353

DSCF2369

DSCF2389

DSCF2401

DSCF2461

DSCF2468

DSCF2469

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite