BENDRUOMENĖS KVIEČIAMOS BURTIS Į LIETUVOS GALIOS BENDRUOMENĘ

0
68
Lietuvos galia

Prezidento Gitano Nausėdos globojama pilietinio įsitraukimo iniciatyva – Lietuvos galia – projektas, kurio tikslas – aktyvinti visuomenės įsitraukimą į valstybės gyvenimą ir stiprinti pilietinę galią. Projektas taip pat buria naują Lietuvos galios bendruomenę, kurios nariai jau atranda bendradarbiavimo galimybių.

Parengta skaitmeninė erdvė gerovės kūrėjams – savanoriams, bendruomenėms, aktyviems piliečiams pristatyti savo veiklas, rasti bendraminčių ir sulaukti palaikymo. Rodydama geruosius pavyzdžius, inovatoriškus sprendimus, sėkmės istorijas, iniciatyvas, Lietuvos galia sieks didinti jų žinomumą ir sklaidą, įkvėpti kitus imtis veiksmų ir prisidėti prie savo valstybės kūrimo. Iki 2023 metų gegužės mėnesio Lietuvos galios platformoje užsiregistravo daugiau nei 290 iniciatyvų iš įvairių Lietuvos kampelių ir užsienio. Iniciatyvų teikėjai – tai organizacijos, bendruomenės ir pavieniai aktyvūs piliečiai, kurių vykdomos veiklos atstovauja keturioms pagrindinėms Lietuvos plėtros kryptims – žaliastipriteisinga ir inovatyvi. Užregistruotų iniciatyvų organizatorius kviečiame dalyvauti projekto veiklose ir renginiuose.

Kasmet Prezidentas apdovanos po 20 ryškiausių užsiregistravusių iniciatyvų, kurias savo balsais išrinks visuomenė ir ekspertų komisija. Apdovanojimų konkurso procesą galite rasti čia: https://www.lietuvosgalia.lt/apdovanojimai/ Dalyvavimas konkurse nėra būtinas, registracijos metu galima pažymėti ar norite dalyvauti. Užsiregistravusius kviečiame dalyvauti ir kitose projekto veiklose, renginiuose.

Kviečiame registruoti savo jau įgyvendinamas tęstines ar pasikartojančias iniciatyvas platformoje: https://www.lietuvosgalia.lt/

Jei didelių iniciatyvų neturite galite registruoti pačią bendruomenę ir pasidalinti kaip ją buriate, kokias veiklas vykdote.

Informacija apie projektą ir platformą.

Platformą rasite čia: https://www.lietuvosgalia.lt/ , registruoti iniciatyvas joje kviečiame čia: https://www.lietuvosgalia.lt/pateikite-inciatyva

Bendruomenės iniciatyvų pavyzdžiai: https://www.lietuvosgalia.lt/iniciatyva/zygis-uz-lietuva/https://www.lietuvosgalia.lt/iniciatyva/eiciai-pazangus-kaimas/

LR Prezidento kanceliarijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite