VASAKNŲ PAPLŪDIMYJE VYKS NEMOKAMI KUNDALINI JOGOS UŽSIĖMIMAI

0
51
joa
Kada jei ne dabar?! Kada jei ne šiandien?!
Kviečiame skirti 1 val. sau – nemokama, atviro lygio jogos pamoka gryname ore – Vasaknų paplūdimyje!!!
Užsiėmius ves sertifikuota jogos trenerė – Lina
VIETA: Vasaknų ežero paplūdimys
LAIKAS: 2023-05-20 d. 12:00 val. (prašome nevėluoti)

TRUKMĖ: 1 val.
SU SAVIMI TURĖTI:
-Kilimėlis/Pledas/Rankšluostis
-Šiltesni rūbai (jei bus vėsoka atsipalidavimo metu)
-Gertuvė/termosas (atsigerti)
P.S Po užsiėmimų – maudymasis, tinklinis ar kt.
 
TRUMPAI APIE KUNDULINI YOGA:
Kundalini joga (energinių kanalų joga) – tai dvasinė praktika, atėjusi pas mus iš tūkstantmečių gilumos. Ji apjungia savyje meditacijas, mantras, Pranajamą, o taip pat dinaminius ir statiškus pratimus. Tai atjauninimui ir bendram sveikatos gerinimui skirtos paprastos jogos technikos, kurios prieinamos kiekvienam žmogui, nepriklausomai nuo amžiaus, išpažįstamo tikėjimo ar fizinių galimybių. Šis stilius neprimeta jokios koncepcijos ar filosofijos, o leidžia išgyventi subtilesnių būsenų patirtį, atverti savo gebėjimus ir įgyti geriausios, unikalios patirties.
 
Kundalini joga dažnai vadinama Karališkąja joga, nes vienu metu veikia visose klasikinės jogos pakopose. Ši joga tiesiog nuostabi, ji labiausiai neįprasta iš visų jogos krypčių. Kundalini joga – tai ir praktika ir gyvenimo būdas. Yogi Bhajanas, Hatha ir Kundalini jogos Meistras sako, jog “ tai neįtikėtina technologija, kuri veikia 16 kartų greičiau už įprastinę jogą“. Jos rezultatus pajusite jau po 11 minučių. Tam nereikia užsiiminėjimo joga ar kitomis panašiomis disciplinomis patirties.
Tai lengvas būdas lavinti lankstumą, kovoti su viršsvoriu, stresu. Ji dovanoja gyvybinę energiją, ramybę ir jėgą.
 
– Yogi Bhajan-
Šaltinis: https://kundalini.lt/412/

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite