ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS MERĖS NIJOLĖS GUOBIENĖS SVEIKINIMAS

0
46
mid news zrs 997 212249943 197836069011165 7260165597037912977 n

Mieli kraštiečiai, didžiuojuosi mūsų bendruomene – visais be išimties – renginių organizatoriais, atlikėjais, kolektyvais, techninius darbus vykdančiais darbuotojais ir, be abejo, žiūrovais, kurie mus stebi, vertina, ploja ar pažeria sveikos kritikos.

Privalome būti vieningi tiek dirbdami kartu taip ir švęsdami šventes.

Šurmulingas ir aktyvus sezono atidarymo savaitgalis Zarasuose, primena mums, kad vasara jau čia pat – gamta kviečia mus stovyklauti, ežerai maudytis, saulė mėgautis ir daugiau laiko praleisti gryname ore.

Visiems linkiu sėkmingo sezono, paslaugų teikėjams aktyvių turistų, gyventojams poilsio ir naujų pažinčių! Tebūnie bus labai gražus 2023 metų kurortinio sezono pradžios vakaras mums visiems! Sveikinu!


Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite