KAIP MANOTE KOKIOMS VEIKLOMS REIKIA NUKREIPTI DAUGIAUSIA LĖŠŲ?

0
52
ZMVVG Susitikimai diskusijos 3
Zarasų miesto vietos veiklos grupė kviečia į trečiąjį susitikimą-diskusiją rengiant Zarasų miesto vietos plėtros 2023-2029 m. strategiją. Strategija skirta tik Zarasų miestui ir jo situacijai gerinti.

 
Susitikimo metu kelsime šiuos klausimus:
– Kokias konkrečias veiklas galėtų inicijuoti bendruomenė gyventojų esamai socialinei atskirčiai mažinti (bendrųjų socialinių paslaugų, specialiųjų socialinės priežiūros paslaugų ir kitų reikalingų paslaugų socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams teikimas);
– Kokias konkrečias prevencines socialines priemones galima taikyti socialiai
pažeidžiamiems ir socialinės rizikos asmenims ir kas gali tai atlikti;
– Kaip gerinti informavimą apie prieinamas socialines ir kitas reikalingas paslaugas; kaip stiprinti socialinę atskirtį patiriančių gyventojų socialinių ryšių bendruomenėje.
– Kaip geriau dirbti su bedarbiais ir ekonomiškai neaktyviais asmenimis ? kokias
konkrečias užimtumui didinti skirtas iniciatyvas įgyvendinti, siekiant pagerinti šių asmenų padėtį darbo rinkoje ir kas gali tai atlikti?
– Kaip didinti bendruomenės verslumą (t. y. verslo kūrimui ir pradedamo verslo plėtojimui reikalingiems gebėjimams stiprinti), kokios neformalios iniciatyvos galėtų būti įgyvendintos, siekiant paskatinti gyventojus pradėti verslą?
 
Diskutuosime į kokias veiklos sritis reiktų nukreipti daugiausia strategijos lėšų.
 
Du pirmieji susitikimai vyko darbo dienomis, o šį kart kviečiame susitikti šeštadienį – Liepos 22 d. 10:00 val. Zarasų viešosios bibliotekos stiklinio priestato pirmame aukšte.

Zarasų miesto vietos veiklos grupė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite