PRASIDEDA FESTIVALIS „GALAPAGAI“: 4 SCENOS BEI DAUGYBĖ GARSIŲ VARDŲ!

0
61
1 foto M. Repečka

Paskutinis liepos savaitgalis, įspūdingos gamtos apsuptis bei minia žmonių nardanti vasaros nuotykiuose! Su tokiomis nuotaikomis festivaliautojus pasitiks, jau šį penktadienį prasidėsiantis tarptautinis muzikos festivalis „Galapagai“! Šiemet festivalis grįžo „namo“, ten kur jis ir prasidėjo – į Zaraso ežero Didžiąją salą!

Penktadienio muzikinė programa startuos kelios valandos popiet ir tęsis iki ankstyvo ryto, o 4 scenose savo pasirodymus surengs vieni didžiausių drum‘n‘bass žanro žvaigždžių pasaulyje „SIGMA“, bene daugiausiai kartų į festivalio didžiąją sceną lipusi grupė „G&G Sindikatas“, kasmet į „Galapagus“ grįžtantys vis su nauja energija! Šiemet pirmą kartą šio festivalio sceną išbandys ir Vaidas Baumila, o taip pat savo autentišku skambėsiu dalinsis ir Evgenya Redko, „Sisters on Wire“, Aistė, pašėlusi grupė „jauti“, Gamka, Rūta MUR, dj nevykele bei daugybė kitų skirtingų žanrų atlikėjų!

„Rekomenduoju nelaukti penktadienio vakaro ir į festivalį atkeliauti kuo anksčiau! Paruošėme visų skoniams subalansuotą muzikinę programą, kuri penktadienį startuos jau 15 valandą! Šįkart Zaraso ežero saloje 4 scenos, iš kurių viena beveik po žeme! Būtent Zaraso ežero salos Slėnio erdvėje renginiams įrengtas kupolas, kuriame festivalio savaitgalio naktimis veiks „Silent Disco“. Pirmąją festivalio dieną mūsų Cirko palapinėje užbaigsim ugningai su „Baltic Balkan“, o šeštadienio rytą visus kelsim kartu su komedijos pasirodymais“,- festivalio programos akcentus dėlioja festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

„Galapagai“ šeštadienio programoje pasirodymus surengs Norvegijos elektroninės muzikos duetas „Röyksopp“, o taip pat didžiojoje scenoje išvysti bus galima grupę „ba.“ Bei „Solo Ansamblį“, „Kamanių Šilelį“, „FC Baseball“, Konstantiną Lilą, bei grupę „8 Kambarys“. Kitose scenose gerbėjų lauks ir „Despotin FAM“, Pijus Opera, ADE, Alekna bei Slovėnijos kylanti žvaigždė July Jones, o taip pat daugelis kitų atlikėjų bei didžėjų! Šeštadienio rytą Zaraso ežero sala prisipildys ne tik muzikos garsais, bet ir juoku, nes festivalio Cirko scenoje išstos daugelis reikšmingiausių jaunųjų komikų: Viktoras Balykov, Markas Žukauskas, Antanas Sadauskas, Žilvinas Kerbelis, Airidas Jankus, Mantas Patarakas, Evaldas Jasaitis, Vanilla Killa B, Tomaš Rynkevič bei Emilis Jokūbas!

„Galapagų“ Zaraso ežero salynas prisipildys ir įvairiomis veiklomis bei pramogomis! Zaraso ežeru bus galima ir praskrieti 170km/h greičiu su F2 bolidu, valdant profesionaliam pilotui, o taip pat atrasti bavarišką akmenslydį, kūną dabinti tatuiruotėmis, sudalyvauti „Social Experiment“ rengiamuose pasimatymuose ir sudalyvauti daugybėje kitų veiklų!

Vasaros įkarštis, unikalioje Zaraso ežero saloje, skambant įvairios stilistikos muzikai užtikrintai ištiks paskutinį liepos savaitgalį, muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai“!

Visa festivalio programa: PROGRAMA – Muzikos ir pramogų festivalis Galapagai

1 Vinco Alesiaus foto

4 foto M. Repečka

5 foto M. Repečka

JJ 2023

ROYKSOPP grupės archyvo foto

SIGMA foto by SNEILL

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite