ZARASŲ FUTBOLO KLUBAS „FK LIEPSNA“ VĖL SUKVIETĖ FUTBOLO MĖGĖJUS Į „VASAROS NAKTĮ“!

0
61
mid news zrs 361 DSC00692

Liepos 21–22 d. Zarasų futbolo klubas „FK Liepsna“ jau ketvirtus metus iš eilės kvietė futbolo mėgėjus ir entuziastus į mėgėjų futbolo šventę „Vasaros naktį“. Šiemet į Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos stadioną vėl susirinko dešimtys futbolo mėgėjų tiek iš Zarasų, tiek ir iš kitų Lietuvos miestų: Švenčionių, Visagino, Utenos, Vilniaus ir Daugpilio.

Ankstyvą penktadienio vakarą šventę „atidarė“ jaunieji (iki 17 m.) futbolininkai. Dviejose amžiaus grupėse besivaržant jaunuoliams iš Zarasų, Visagino, Dusetų ir Utenos vyko įtemptos dvikovos, kuriose triumfavo uteniškiai ir zarasiškiai. Pasibaigus jaunimo turnyrui, į aikštę žengė 8 vyrų komandos. Pirmąjį vakarą tradiciškai vyko grupės kovos, kurios iš karto parodė, kad turnyras šiemet bus labai įtemptas. B grupės komandos SBT (Visaginas) ir Victory (Daugpilis) dėl pirmosios vietos grupėje privalėjo aiškintis mušdami baudinių seriją, kadangi tiek pačių dvikova baigėsi lygiosiomis, tiek visi kiti susitikimai vienodais rezultatais. Žiūrovai jau labai anksti turėjo galimybę išvysti naujovę turnyre – vietoj įprastų baudinių buvo mušami bulitai – žaidėjas su kamuoliu startuodamas iš aikštės vidurio turi 10 sekundžių pabandyti įveikti vartininką 1 prieš 1.

Liepos 22 dienos vakarą šventė tęsėsi ir padovanojo dar daug kovingų susitikimų. Jau ketvirtfinalyje du pusfinalių dalyviai paaiškėjo tik po bulitų serijų – svečiai iš Latvijos „Victory“ įveikė uteniškius “Dyve United“, o turnyro reguliarių dalyvių „Diamond team“ (Visaginas) ir „Milanas“ (Vilnius) dvikovoje stipresni buvo visaginiečiai. Turnyro šeimininkams FK „Liepsna“ lemtingą įvartį praleidus iki susitikimo su Švenčionių komanda FK „Kuna“ likus vos 30 sekundžių išsigelbėti nepavyko, o kitai Zarasų komandai „Zipultras“ nusileidus visaginiečiams „SBT“, finaliniame ketvirtuke susitiko tik svečių komandos.

Dėl trečiosios vietos susigrūmė svečiai iš Latvijos ir Švenčionių. Po atkaklios kovos savo pranašumą įrodę rezultatu 2:1 medaliais pasidabino daugpiliečiai „Victory“. Didysis finalas, galima sakyti, tik dar kartą patvirtino, kad šių metų turnyre komandos buvo iš vieno pajėgumo „lentynos“. Iki paskutinių susitikimo akimirkų pirmaujant komandai „Diamond team“, komanda „SBT“ nenuleido rankų ir sugebėjo išlyginti rezultatą, todėl serija persikėlė į dar vieną bulitų seriją. Ją laimėjusi „Diamond team“ po pertraukos vėl tapo turnyro čempionais.

Futbolo klubas „FK Liepsna“ dėkoja rėmėjams įsteigusiems puikius prizus ir suteikusiems finansinę paramą bei partneriams, be kurių pagalbos šis renginys tikrai neįvyktų:

Zarasų rajono savivaldybės merei Nijolei Guobienei, UAB „Andresta“, MB „Vadista“, „Wake Inn Zarasai“, Zarasų sporto centrui, Utenos apskrities futbolo federacijai, Zarasų profesinei mokyklai.

Zarasų futbolo klubo „FK Liepsna“ nariai tiki, kad futbolas yra ne tik sportas, bet ir gyvenimo būdas ir kviečia tapti jo dalimi – sportuojant patiems, ar tiesiog žiūrint ir palaikant savo miesto komandą.

Iki pasimatymo kitą „Vasaros naktį“!

Zarasų futbolo klubo „FK Liepsna“ informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite