PĖSČIŲJŲ PAŽINTINIS ŽYGIS PO ZARASŲ MIESTĄ SU ZARASŲ VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURU

0
47
mid news zrs 879 364185025 213731258330474 5161974405960735352 n1

Zarasų miesto šventės-festivalio „Zarasai 2023“ proga kviečiame į pėsčiųjų pažintinį žygį po Zarasų miestą. Žygio metu bus galima susipažinti su įvairiapuse miesto istorija bei pasigrožėti nuostabia miestą supančia gamta.

Kadangi pėsčiųjų pažintinis žygis apims urbanizuotą bei miškingą miesto dalį, prašome pasirūpinti patogia avalyne, dėvėti patogius, oro sąlygas atitinkančius drabužius ir būtinai nepamirškite pasiimti geriamo vandens, o galbūt užkandžių sau ir draugui.

Pėsčiųjų pažintino žygio gidas Vitalijus Ščerbakovas.

Žygio trukmė nuo 10.00 val. iki 12.00 val.

Susitikimo vieta Sėlių aikštėje prie skulptūros „Elniažuvė“.

Telefonas informacijai: +370 673 73009.

 
Žygio metu bus filmuojama ir fotografuojama. Visi dalyviai gaus po atminimo dovanėlę.
IKI SUSITIKIMO.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite