SU KOKIU UŽSEGIMU PRAKTIŠKIAUSIA PIRKTI VYRIŠKAS PINIGINES?

0
25
Su kokiu užsegimu praktiškiausia pirkti vyriškas pinigines

Kokybiška piniginė vyrui yra tas pats, kas idealiai tinkantis kostiumas. Todėl šio pasirinkimo nereikėtų nuvertinti. Per darbo pietus ar romantišką pasimatymą nepaliksite gero įspūdžio sugrubusia pinigine. Šiuo metu turgus pilnas įvairių spalvų ir medžiagų vyriškų piniginių. Kaip išsirinkti tinkamą? Didesnis ar mažesnis? Pirmiausia turite pagalvoti, kokio dydžio piniginės jums reikės. Mažos piniginės pranašumas yra tas, kad ji yra kompaktiška, todėl galite tilpti į kelnes ar švarką, tačiau, kita vertus, galite netilpti joje visų banknotų, monetų ar kortelių. Jei pasirinksite didelę piniginę, turėsite ją nešiotis rankinėje, tačiau vyrai dažniausiai renkasi mažesnes, o moterys – didesnes.

Puikus kompromisas tarp didelės piniginės ir mažos piniginės. Piniginė, kuri lengvai telpa kišenėje, taip pat gali tilpti banknotai, monetos ir kortelės. Tai plono dizaino vyriška piniginė, kurioje rasite daug praktiškų vyriškos pilkai juodos spalvos skyrelių. Kokybė visų pirma yra svarbiausia. Neginčijamas faktas, kad vyrai neturi tiek daug aksesuarų. Tačiau pirkdami jį dažniausiai nori, kad jis būtų puikiai apdorotas ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. O kokia medžiaga kokybiškesnė ir prabangesnė už natūralią odą, kurios dėka piniginė net ir po kelerių metų atrodys kaip nauja. Kokybiška ir stilinga odinė piniginė. Vyriška piniginė yra pagaminta iš natūralios odos ir daro įspūdį dėl savo minimalistinės ir nesenstančios išvaizdos. Piniginėje yra 3 skyreliai kortelėms ir 2 praktiškos vidinės kišenės.

Kokybė nėra vienintelis parametras, pagal kurį turėtumėte pasirinkti savo piniginę. Taip pat svarbu sutelkti dėmesį į jo funkcionalumą. Net jei renkatės didelių gabaritų piniginę, ji ne visada turi būti praktiška. Pavyzdžiui, kai kuriose piniginėse nėra atskirai užsegamos monetos kišenės arba pakankamai kortelių skyrelių. Maža kišenė su patentuotu užsegimu, 3 kortelių skyreliais ir į dvi dalis padalinta vieta banknotams. Ar tai atrodo pakankamai vietos visiems jūsų vertingiems daiktams? Tada pradžiuginkite save vyriška pinigine. Sutelkti dėmesį į spalvą. Be dydžio ir medžiagos, žinoma, galite pasirinkti piniginę pagal jos spalvą. Negalite atsitraukti naudodami neutralias spalvas, t. y. pilką, juodą ar rudą. Daugiau informacijos galite gauti bagsandmore.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite