ELITINIAI PAGAL UŽSAKYMĄ PAGAMINTI LG TELEVIZORIAI

0
24
LG SIGNATURE OLED R rollable TV 01

LG televizoriai visada buvo rinkoje įvairiausio dizaino, technologijų ir kainų diapazonų. Tačiau pirkėją reikia nustebinti, todėl ne taip seniai LG Electronics paskelbė apie unikalaus televizoriaus – susukamo LG Signature OLED TV R – išleidimą. LG susukami televizoriai, žinoma, ras savo pirkėjus, nors vis dar priklauso aukščiausios kokybės ir išskirtinių televizorių segmente. Pavyzdžiui, Korėjoje 2021 m. debiutavo su 87 tūkstančių dolerių kaina, ir tai yra dideli pinigai.

LG susukami televizoriai keičia erdvę – televizorius pasirodo, kai jo reikia, o dingsta, kai to nereikia. Jo ekranas persikelia į tris skirtingus lygius, kurių kiekvienas turi savo paskirtį. Rėžime “Be ekrano” – įrenginys su visiškai įtrauktu ekranu, “Viso ekrano” režimas – filmams,o kitą turinį žiūrėti galima “Linijiniu” režimu. Televizoriai LG televizorius paverčia įrenginiais su naudingomis funkcijomis – muzika, laikrodis, įvairūs garsai, valdymo pultas ir kt.

Šie LG televizoriai valdomi balso komandomis ir atrodo stilingai bei puošia kambarį bet kokiu režimu. Tačiau ne visi apsispręs tokiam brangiam pirkiniui. Be to, šie LG televizoriai gaminami individualiai, pagal užsakymą gamykloje Pietų Korėjoje, ir ne kiekvienas gali sau leisti elitinį televizorių.

lg signature product rollable oled tv r1 luxury lifestyle 1 w large

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite