ĮTEIKTOS PADĖKOS

0
22
padek
 „Visuotinis gėris turi būti aukščiausias mūsų elgesio tikslas.” – Denisas Didro.
Džiugu, kad Zarasų mieste yra pilietiškų, didvyriškų ir savo darbą puikiai išmanančių apsaugos darbuotojų‼️?
Už sumanumą, drąsą ir ryžtą siekiant sulaikyti vagis Zarasų mieste, šiandien Zarasų policijos viršininkas įteikė dvi padėkas:

✅GRIFS AG apsaugos darbuotojui;
✅UAB „Norfos mažmena” apsaugos darbuotojui.
O vagių prašytume mūsų mieste nebesilankyti.?Jūs čia nei kiek nelaukiami. Kaip sako Biblija: argi manote, kad galite vogti, žudyti, svetimauti, melagingai prisiekti….??‍♀️???‍♀️
 

Zarasų Policijos Bendruomenės Pareigūnai

 
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite