BENDRUOMENINĖS ORGANIZACIJOS KVIEČIAMOS TEIKTI PARAIŠKAS PAGAL 2.1.1.1 PILOTINĘ PRIEMONĘ

0
48
NVO pilotas

Zarasų rajono bendruomeninės organizacijos, tarp kitų septyniolikos Lietuvos rajonų bendruomeninių organizacijų, gali teikti paraiškas projektams pagal priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“, įgyvendinant bandomąjį modelį.

Priemonės įgyvendinimą organizuoja rajono savivaldybė kartu su Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centru, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga, Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga. Priemonės įgyvendinimui skirta Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų suma 2023 m. – 1 169 449 eurų. Mažiausia projekto suma – 1000 Eur, didžiausia – 3000 Eur.

Tinkamomis finansuoti laikomos veiklos, kurias vykdant tenkinami viešieji gyvenamųjų vietovių bendruomenių narių (gyventojų) interesai ir poreikiai.

Visa informacija pateikta Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro svetainėje.

Zarasų bendruomenių asociacijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite