GLOBĖJAMS – GRAŽIAUSI PADĖKOS ŽODŽIAI

0
48
4
Lietuvoje jau septynerius metus minima globėjų diena, skirta padėkoti žmonėms, kurie keičia vaikų likimus ir dovanoja jiems neįkainojamą visaverčio gyvenimo dovaną. Zarasų rajone globėjų diena birželio 29 d. paminėta Zarasų viešojoje bibliotekoje.

Būti globėju – atsakingas darbas, vertas didžiausios pagarbos.
 
Jie savo širdis ir namų duris atveria be tėvų globos likusiems vaikams, rūpinasi jais kaip savais, dovanodami šilumą ir meilę.
 
Globėjų dienos proga Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė pasveikino globėjus, įteikė padėkas ir atminimo dovanėles budintiems globotojas. Susirinkusius globėjus pasveikino ir atminimo dovanėles įteikė Zarasų rajono socialinių paslaugų centro direktorė direktorė Valentina Paliūnienė, Utenos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Irena Gaigalienė.
 
Renginio metu skambėjo gražiausios dainos skirtos globėjams, kurias atliko Zarasų Fausto Latėno menų mokyklos ugdytinės Ligita ir Augustė.
 
Zarasų Socialinių Paslaugų Centras
1
2
3
5
6
7
8

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite