KOPENSACIJA PO EISMO ĮVYKIO UK

0
20
eismo

Prieš dvejus metus nusprendžiau emigruoti į Londoną. Mane viliojo didelės karjeros galimybės ir nenuilstantis miesto šurmulys, tačiau kelionės automobiliu pirmomis dienomis man kėlė tikrai nemažą stresą. Panašu, kad nerimavau tikrai ne be reikalo – vieną rytą, keliaudama į darbą, patekau į eismo įvykį, po kurio buvo tikrai nebuvo lengva atsitiesti.

Nors buvo nustatyta, kad eismo įvykį sukėlė kitas vairuotojas, tačiau tai mažai guodė, nes sveikatos sutrikdymas buvo tikrai rimtas. Po avarijos prabudau ligoninėje: atrodė, kad nėra nė vienos kūno dalies, kurios neskaudėtų, todėl tai tikrai vargino. Gydytojai man pranešė, kad avarijos metu lūžo keli šonkauliai bei buvo pažeistas stuburas. Tai tikrai gąsdino, nes supratau, jog ligoninėje teks praleisti tikrai nemažai laiko. Ligoninėje teko prabūti kiek daugiau nei mėnesį, o vėliau laukė ilgas reabilitacijos procesas, kuris ne tik išsunkė jėgas, bet taip pat gerokai ištuštino piniginę. Labai graužiausi, kad dėl kito vairuotojo neatsargumo tenka kentėti didelius skausmus ir leisti pinigus sveikatos išlaidoms, tačiau šiek tiek paguodė galimybė gauti kompensaciją už patirtą eismo įvykį bei už patirtas išlaidas. Apie įmonę „Insito kompensacijos“ sužinojau atsitiktinai – tiesiog naršiau internete ieškodama kineziterapeuto kontaktų, ir pamačiau šios įmonės reklamą. Mane suintrigavo tai, kad ši bendrovė siūlo galimybę gauti kiek įmanoma didesnę kompensaciją, ir visais teisiniais reikalais netenka rūpintis patiems. Tuo metu stengiausi kiek įmanoma greičiau atsitiesti po patirto įvykio, ir mažiausiai norėjau eikvoti energiją stengdamasi gauti kompensaciją. Pamaniau, kad nieko neprarasiu, jei pabandysiu pasinaudoti šios kompanijos siūlomomis galimybėmis – juo labiau, kad iš anksto nereikės nieko mokėti.

„Insito kompensacijos“ konsultaciją teikė lietuvių kalba, todėl nereikėjo nerimauti, kad dėl kalbos barjero ką nors ne taip suprasiu – juk teisinė terminija yra gana specifiška. Džiugino tai, kad man buvo suteikta informacija apie kompensacijos galimybes bei atsakyta į visus iškilusius klausimus. Šios kompanijos konsultantai maloniai nustebino ne tik profesionalumu, bet taip pat ir maloniu bendravimu. Dar labiau stebino tai, kad man priklausančios kompensacijos neprireikė pernelyg ilgai laukti – jau po kelių mėnesių gauta kompensacija atsidūrė mano banko sąskaitoje. Nors tikėjausi gauti kompensaciją tik už patirtą įvykį ir medicinines išlaidas, tačiau taip pat buvo padengtos ir automobilio remonto išlaidos: nors sveikatos sutrikdymas buvo tikrai ne iš lengvųjų, tačiau automobilis vis dar buvo remontuotinas (tai kainavo gana nepigiai). Reabilitacijai reikalingos pinigų sumos man buvo tikrai ne pagal kišenę, tačiau gavusi kompensaciją galėjau pamiršti finansinius rūpesčius ir visą savo dėmesį skirti vien tik sveikatos gerinimui. Nors po šio eismo įvykio į darbą grįžau gana negreitai, tačiau finansinių sunkumų patirti neteko, ir tai tikrai džiugino.

Tikrai ne kiekvienas į Londoną atvykęs emigrantas puikiai išmano savo teises, todėl tuomet, jei dėl netinkamai susiklosčiusių aplinkybių tektų atsidurti panašioje situacijoje kaip ir man, rekomenduoju kreiptis į bendrovę „Insito kompensacijos“, kuri pasirūpins, kad gauta pinigų suma būtų kiek įmanoma didesnė. Jūs turite teisę gauti kompensaciją už patirtas sveikatos išlaidas, automobilio taisymo išlaidas, ir t.t. Susisiekę su šios kompanijos konsultantais galėsite aptarti kompensacijos gavimo galimybes, ir galbūt labai greitai pavyks gauti jums priklausančią pinigų sumą. Šiandien aš esu labai dėkinga atsitiktinumui, kad šią įmonę radau tiesiog ieškodama mane dominusios informacijos. Gauta kompensacija man tikrai pagelbėjo sunkiu laikotarpiu, ir šiandien aš galiu pasidžiaugti, kad sveikatos problemos – jau praeitis.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite