DĖL ZARASŲ RAJONO SOCIALINIŲ PASLAUGŲ CENTRO DARBO ORGANIZAVIMO KARANTINO METU (2020-03-16-2020-03-30

0
14
min news zrs 34 60b645bc79a85e908e08f0f169fd8ecf XL

Socialinės paslaugos turi būti teikiamos vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. kovo 14 d. nutarimu Nr. 207 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“, taip pat, Vyriausybės ir Valstybės ekstremalios situacijos operacijos centro pateiktomis rekomendacijomis.

 Vadovaujantis Nutarimo p. 3.5.2 kontaktuoti su klientu leidžiama tik užtikrinant būtinąsias socialines paslaugas. Būtinosios socialinės paslaugos suprantamos kaip pagalba klientams padedant patenkinti jų bazinius poreikius, kai jie patys to padaryti negali. Būtinosios socialinės paslaugos bus teikiamos Zarasų rajono socialinių paslaugų centro pagalbos į namus paslaugų gavėjams, dienos socialinės globos asmens namuose, Integralios pagalbos į namus paslaugų gavėjams, šeimoms ir jų vaikams, kurioms taikomas atvejo vadyba, Zarasų rajono socialinių paslaugų Globos centro paslaugų gavėjams: globėjams ir jų globojamiems vaikams, budintiems globotojams ir jų globojamiems vaikams.

 

Atsižvelgiant į Nutarimo 3.2.1. punktą ir 2020-03-16 Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu Nr. I (6.6.E) -142 „Dėl Zarasų rajono savivaldybės institucijų, įstaigų ir organizacijų paslaugų gyventojams teikimo nuotoliniu būdu“ informuojame, kad šiuo metu Zarasų rajono socialinių paslaugų centro visos kitos socialinės paslaugos organizuojamas ir teikiamos nuotoliniu būdu, kuomet pasitelkiant visas galimas ryšių priemones (telefoną, el. paštą) klientams yra teikiamos konsultacijos, užtikrinamas emocinis palaikymas ir parama.

 

TAIKOMOS ŠIOS PRIEMONĖS ORGANIZUOJANT ZARASŲ RAJONO SOCIALINIŲ PASLAUGŲ CENTRO DARBĄ KARANTINO METU

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite