ZARASŲ FUTBOLO KLUBAS ,,LIEPSNA” SAVO DEŠIMTMETĮ ŠVENTĖ FUTBOLĄ ŽAISDAMI NAKTĮ!

0
37
1

Liepos 17-18 d. Zarasų futbolo klubas ,,Liepsna” savo dešimties metų jubiliejaus proga organizavo naktinį mėgėjų futbolo turnyrą ,,Zarasų nakty”. Į P. Širvio progimnazijos stadioną susirinko dešimtys futbolo mėgėjų ir entuziastų iš įvairių Lietuvos miestų. Klubas sulaukė svečių komandų iš Pasvalio, Panevėžio, Vilniaus, Kauno, Utenos, Visagino.

 

Liepos 17 d. vakarą Zarasų rajono merui Nikolajui Gusevui pasveikinus dalyvius, žiūrovus, svečius ir žinomą Zarasų futbolo klubą jubiliejaus proga, komandos stojo į kovą. Liepos 17 d. dalyviai futbolą žaidė naktį, o šiek tiek pailsėję ir pusryčiams pasistiprinę šauliška koše į lemiamas dvikovas stojo liepos 18 d. rytą.

 

Nepaisant to, kad futbolo klubas ,,Liepsna” ir šventė savo gimtadienį, svečiai nusileisti neketino ir įrodė savo pranašumą – į finalines kovas zarasiškiai nepateko. Pirmajame pusfinalyje susigrūmė svečiai iš Pasvalio (,,FC Pasvalys”) ir mūsų kaimynai iš Visagino (,,Inter veteranai”). Atkakliam susitikimui pasibaigus lygiosiomis, komandos stojo mušti 6 m. baudinių, kur pasvaliečiai buvo pranašesni ir pateko į finalą.

 

Antrajame pusfinalyje vyko ne ką mažiau intriguojanti dvikova – iš uteniškių sudaryta komanda ,,Dyve united” susitiko su vilniečių komanda ,,Dopingas”. Šio pusfinalio nugalėtojas taip pat paaiškėjo tik po baudinių serijos, kur taiklesni buvo vilniečiai.

 

Finalinėse dvikovose nugalėtojais tapo komandos išsaugojusios daugiau jėgų – trečiąją vietą iškovojo ,,Inter veteranai” įveikę ,,Dyve united”, o čempionais tapo ,,FC Pasvalys” finale užtikrintai įveikę komandą ,,Dopingas”.

 

Komandos nugalėtojos buvo apdovanotos ne tik medaliais ir taurėmis, bet ir klubo įsteigtais vertingais prizais – pietumis Zarasų restorane ,,Monopolis”, kur visas jėgas atidavę futbolininkai turėjo progą atsikvėpti, pasistiprinti ir pasidalinti įsimintiniausiomis varžybų akimirkomis.

 

Futbolo klubas ,,Liepsna” dėkoja visiems prisidėjusiems prie šios gražios sukakties šventės organizavimo:
• Zarasų rajono merui Nikolajui Gusevui – už palaikymą ir įsteigtus prizus.
• Zarasų sporto centrui ir Arūnui Zavackui – už pagalbą organizuojant, bei inventorių, be kurio nebūtumę apsiėję.
• Utenos apskrities futbolo federacijai – už paramą ir pagalbą teisėjaujant.
• Zarasų P. Širvio progimnazijai už sporto erdvę.
• Zarasų seniūnijai ir Rimai Zavackienei – už pagalbą organizuojant.
• Zarasų atviro jaunimo centro jaunuoliams – už papildomas rankas ir idėjas.
• Zarasų šauliams – už kaip visada skanią ir sočią šaulišką košę.
• Wake Inn Zarasai – už paramą ir įsteigtus prizus.
• Paspirtukų nuomos punktui, įsikūrusiam Pakalnės g. 1A – už pramogas žiūrovams ir dalyviams, bei isteigtus prizus.
• Aurelijai Trimonytei – už paramą ir pagalbą organizuojant.
• UAB ,,Zarasų komunalininkas“ – už pagalbą išlaikant švarią ir tvarkingą aplinką.
• ,,Zarasų krašto” fotografui Vasilijui Kukonenko – už šventės akimirkų įamžinimą.
• Zarasų kempingui ir Zarasų profesinei mokyklai – už pagalbą apgyvendinant svečius.

 

Zarasų futbolo klubo ,,Liepsna” informacija

2

3

4

5

6

7

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite