VTEK TIRS ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBOS NARĖS A. TRIMONYTĖS ELGESĮ

0
24
vtek

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pradėjo tyrimą dėl Zarasų rajono savivaldybės tarybos narės Aurelijos Trimonytės elgesio. Bus aiškinamasi, ar ji nepažeidė iki 2019-12-31 galiojusio Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo nuostatų, kurios draudžia atstovauti fiziniams ar juridiniams asmenims.

Tyrimas pradėtas gauto pranešimo ir papildomai surinktos informacijos pagrindu. VTEK aiškinsis aplinkybes, kai 2019 m. lapkritį, atstovaudama savo vadovaujamai VšĮ „Sprendimų centras“, A. Trimonytė su Zarasų rajono savivaldybės administracija pasirašė keturias sutartis.

Tyrimo pradėjimas savaime nereiškia pažeidimo nustatymo. Tyrimui atlikti Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos įstatymas numato trijų mėnesių terminą.

 VTEK informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite