SUŽADĖTUVIŲ ŽIEDAS – MISTIKA, ESTETIKA IR DVASINGUMAS

0
33
ziedas

Daugelis vyrų sutiktų, kad tinkamo sužadėtuvių žiedo parinkimas yra labai sudėtingas darbas, kuris reikalauja ne tik žinių, tačiau taip pat ir pajautimo. Kad ir koks žiedas bus pasirenkamas – kiekvienas turi būti derinamas prie moters, o gal ir poros charakterių, santykių. Visa tai yra simbolis, kuris parodo, kad du žmonės nusprendė būti kartu, tad dažniausiai stengiamasi rasti tokį simbolį, kuris perteikia žmogaus dvasinį gyvenimą iki mažiausių smulkmenų.

Gali atrodyti keisti, kad sužadėtuvių žiedai yra taip dvasinami. Tačiau taip yra. Ir ne tik dabar, tačiau daugelį metų, kadangi jie jau seniai laikomi ryšio sukūrimo simboliu.

Brangusis metalas – svarbiausia sąlyga

Jeigu Jus domina geros kokybės sužadėtuvių žiedai – tokiu atveju juos siūlome įsigyti v2o, čia rasite tik pačios geriausios kokybės žiedus, kurie yra gaminami iš brangiojo metalo. Kodėl būtent brangusis metalas, kai žalvariniai taip pat gali atrodyti gana neblogai? Kadangi jau nuo senų laiku yra sakoma, kad brangusis metalas ne tik puikiai atrodo, tačiau taip pat ir teigiamai veikia žmogaus kūną bei sielą.

Ne veltui tokioms šventėms kaip vestuvės bei sužadėtuvės dažniausiai perkami auksiniai arba sidabriniai žiedai. Ekspertai tikina, kad būtent auksas yra mėgstamiausias. Tik papildomai akcentuoja būtent baltojo aukso pasirinkimą, kuris dažniausiai siejamas su trapumu bei elegancija. O tai – moteriškumo pradas.

Tinkamas žiedo įteikimas

Daugeliui vyrų tinkamo sužadėtuvių žiedo pasirinkimas atrodo labai paprastas darbas, kuris nereikalauja nei daug dėmesio, nei laiko. Ypač šiuo metu, kai dažniausiai žiedai perkami internetu. Kur kas kebliau yra įteikti žiedą taip, kad tai būtų pati gražiausia gyvenimo akimirka, kuri kvepia ne tik jaukumu, tačiau ir nuoširdumu.

Juvelyrai akcentuoja, kad renkantis žiedus reikia nepamiršti atrasti ir labiausiai prie jų tinkamos dėžutės. Tokiu atveju bus galima ne tik įteikti patogiai, tačiau taip pat ir skoningai. O juk tokią gražią akimirką kiekviena smulkmena yra labai svarbi. Galiausiai, įteikiant žiedą svarbiausia yra gera emociją. Būtent ją skleisti ir reikia. Tik tada žiedas, kad ir koks jis būtų – tikrai bus tobulas.

Žiedo nešiojimo svarba

Radus tokį žiedą, kuris tikrai patiks moteriai  ji dažniausiai jį dėvi kasdien. Tokiu atveju parodo, kad jai ne tik patinka papuošalas, tačiau jai teigiamas mintis kelia gestas, kurį atliko vyras. Ir nereikia laikytis taisyklių, kad žiedas turi būti dėvimas ant vieno arba kiti piršto. Jis turi būti dėvimas ten ir taip – kaip kiekvienai labiausiai tinka bei patinka.

Tinkamo sužadėtuvių žiedo pasirinkimas gali atrodyti rimtas darbas. Toks ir yra. Juk norisi rasti tokį, kuris tobulai perteiktų Jūsų moterį. Greitesnėms paieškoms siūlome naudotis naršyklėmis bei filtrais, kurie yra prekybos vietose. Tokiu atveju, esame tikri, kad rasite simbolį, o ne tik papuošalą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite