NOMINACIJA AKVAKULTŪROS ĮMONEI

0
62
20211118 082359 2

Penktadienį vykusiame Zarasų krašto verslininkų susitikime Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupė už inovacijų taikymą kuriant naujus vietos produktus ir sukurtas bei išlaikytas darbo vietas nominavo UAB „Vasaknos“. Įmonė gyvendino projektą pagal vietos plėtros strategijos priemonę „Žuvininkystės regiono verslo sektoriaus stiprinimas“. Projekto vertė 198 tūkst. eurų. Parama 88 tūkst. eurų. Sukurtos 2,5 darbo vietos.

„Puikiai suprantu, kad verslas – tai problemų vadyba ir su jų sprendimu susijusi Jūsų kasdieninė veikla. Ačiū, kad kuriate, išlaikote darbo vietas, ačiū tiems, kurie patys geba sau susikurti darbo vietą, investuojate ir sugebate konkuruoti rinkoje produktais ir paslaugomis“ – susitikime sakė vietos veiklos grupės pirmininkas Arvydas Veikšra.

Zarasų – Visagino regiono VVG informacija

Nuotr. V.Kukonenkos. A.Veikšros

20211119 163921 2

 KVN0663 3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite