FETIŠAS, TABU IR SEKSUALU – VISO KŪNO KOJINĖ

0
47
aistra

Šiuolaikiniame pasaulyje vis daugiau žmonių pradeda atvirauti apie savo seksualinį gyvenimą, todėl paslapčių lieka vis mažiau. Faktas, kad tai daro bemaž visi – kam tada gėdytis apie tai kalbėti? Tiesa, šiai dienai galime išgirsti tik apie patį seksą, jo žaisliukus ir tam tikras technikas, tačiau, kai tema pakrypsta apie fetišą – ar vis dar taip drąsu?

Fetišas gali turėti ribas!

Pasitaiko nuomonių, kad fetišas yra nukrypimas, kurį sukelia žmogaus psichologinės problemos. Tokias nuomones būtų galima laikyti nepagrįstomis, nes, norint pakurstyti savo lytinį gyvenimą, be fetišų nebus apsieita.

Fetišas gali būti skirstomas į du tipus: kūno dalims ir negyviems objektams. Tiesa, kūno dalims fetišas gali būti jau įgimtas, tačiau tai nereiškia, kad žmogus yra psichiškai nestabilus – šiuo atžvilgiu turima omenyje, kad asmenį fiziškai traukia tam tikra kūno dalis. Fetišas  negyviems daiktams gali būti išugdomas, kai norima praturtinti seksą. Tai gali būti įvairūs sekso žaisliukai, skirtingos aprangos, vaidmenų žaidimai, apatinis trikotažas, erotiniai masažai ir pan. Yra net manoma, kad tie, kas turi fetišą, gali ne tik greičiau susijaudinti, bet ir patirti žymiai didesnį malonumą lytinių santykių metu.

Jeigu norite paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, galite pradėti nuo mažų žingsniukų – pradžiai puikiai tinka erotinis masažas. Masažinis aliejus yra puikus kompanionas, kuris gali suteikti nepamirštamų malonių akimirkų. Orientuokitės į skirtingas kūno dalis (net ir pačias mažiausias) ir kurstykite aistrą po truputį, neskubėdami.

Viso kūno kojinė – kas tai?

Viso kūno kojinė yra toks apdaras, kuris yra pritaikytas dėvėti be jokio kito viršutinio drabužio. Jį galima laikyti išskirtinai seksualiu apatinio trikotažo pasirinkimu, nes yra sukurtas aistringiems vakarams su jūsų partneriu. Viso kūno kojinė yra gana ekstravagantiškas drabužis, todėl ne kiekviena drįsta jį dėvėti. Tiesa, tai yra puikus variantas, jeigu ieškote kažko pikantiško ir pabrėžiančio jūsų kūno linijas.
Kūno kojinė dažniausiai būna kaip vientisas drabužis, labai svarbu, kad pasirinktumėte tinkamą medžiagą. Visos kūno kojinės yra audžiamos tik iš tinkliuko, kuris gali pilnai persimatyti arba minimaliai dengti tam tikras kūno vietas. Visų kūno kojinių sudėtis sudaryta tik iš poliamido ir elastano (skiriasi tik procentai).

Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

Rasti sau tinkamą viso kūno kojinės dydį išties nėra sudėtinga. Visos jos yra labai tamprios ir turi pereinamus dydžius: S-M-L ir XL-XXL. Norint pasirinkti jums tinkamą dydį, neturėtumėte vadovautis senu mitu, kad viso kūno kojinę reikia rinktis pagal korseto ar vientiso maudymosi kostiumėlį. Tinkamą dydį rasite tik tada, jeigu remsitės tik gamintojų suteiktomis dydžio lentelėmis! Tiesa, visada galite klausti parduotuvės konsultanto, kuris padės išsirinkti jums reikiamą dydį.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite