ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA SKELBIA KONKURSĄ

0
20
min news zrs 201 16263 6c98d7ed0b9c50f190a69984ac7e2cb7

Zarasų rajono savivaldybės administracija skelbia konkursą Europos pagalbos fondo teikiamų maisto produktų ir higienos prekių sandėliavimo patalpų nuomos paslaugai pirkti.

Patalpos turi būti Zarasų miesto centre, vakarinėje dalyje apribota Zaraso ežero kranto riba, Juozo Gruodžio g., Juozo Gruodžio g. iki Žemaitės g., Vytauto g. iki K. Donelaičio g., D. Bukonto g. iki Aušros g., Dariaus ir Girėno g. ir kt. (60.1.1 zona*).

Perkančioji organizacija: Zarasų rajono savivaldybės administracija (įmonės kodas 188753461).

Adresas: Sėlių a. 22, 32110 Zarasai, tel. (8 385) 37155, faks. (8 385) 37172, el. paštas info@zarasai.lt.

Informaciją teikia: Zarasų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja A. Sklinsmontienė tel. (8 385) 54332, mob. tel. 8 686 61 510, el. paštas alina.sklinsmontiene@zarasai.lt.

Pirkimo dokumentai kandidatams bus išduodami nemokamai: rajono Savivaldybės internetiniame puslapyje www.zarasai.lt arba Zarasų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriuje, 4 kab., Savanorių g. 2, Zarasuose iki 2022 m. balandžio 11 d. 17.00 val.
 

Pasiūlymas ir nuomojamų patalpų dokumentai pateikiami lietuvių kalba. Pateikimo terminas – iki 2022 m. balandžio 12 d. 9.00 val.

Informacija apie pirkimą:
Pirkimo būdas: skelbiamos derybos.


Visi reikalavimai patalpoms yra nurodyti patalpų, tinkamų maisto produktų ir higienos prekių sandėliavimui ir saugojimui, nuomos pirkimo skelbiamų derybų būdu konkurso sąlygose, kurios skelbiamos rajono Savivaldybės internetiniame puslapyje www.zarasai.lt.

Kitos sąlygos nurodytos pirkimo dokumentuose.


Vertinimo kriterijai (eilės tvarka pagal svarbą):

1. Mažiausia mėnesio patalpų nuomos kaina.
2. Bendra nuomojamų patalpų būklė.
3. *Pastato verčių zona, kurią nustato Valstybės įmonė Registrų centras.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite