VAIKŲ KNYGOS DIENA SALAKO BIBLIOTEKOJE

0
24
received 392315285733545

Literatūrinė popietė „Pasibelskime į pasakų šalies duris“ Salako bibliotekoje buvo linksma ir turininga. Bibliotekoje šurmuliavo būrelis vaikučių – tai Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos Salako ugdymo skyriaus ikimokyklinė ir priešmokyklinė ugdymo grupės lydimos mokytojos Danguolės Kisielienės ir mokytojos padėjėjos Ramūnės Padvaiskaitės.

Mažieji įdėmiai apžiūrėjo spalvingas ir įdomias knygeles, vartė ir jomis džiaugėsi. Iš raidelių dėliojo savo vardus, žaidė stalo žaidimus. Vėliau visi kartu klausėmės lietuvių liaudies pasakos. Neužmiršome ir įžymaus rašytojo H.K. Anderseno gimtadienio, jis paminėtas su Salako bendruomenės vaikų dienos centro „Smiltutė“ lankytojais. Per plačiaekranį televizorių žiūrėjome šio autoriaus animacinius filmukus. Bibliotekininkė vaikams pasakojo apie Vaikų knygos dienos atsiradimą, jos svarbą, kvietė dažniau lankytis bibliotekoje, kurioje kiekvienas gali rasti daug linksmų, šmaikščių, žaismingų, pamokančių knygų, sukurtų įvairių šalių rašytojų.

Iš ankstesnių užsiėmimų metu sukurtų eilėraščių iliustravo ir sukūrė eilėraščių knygelę bei piešinių albumą. Turiningai praleistas laisvalaikis bibliotekoje, įgytos naujos žinios, nuoširdus tarpusavio bendravimas vaikams suteikė daug džiugių emocijų.

Danutė Koroliova,
Salako bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

12

13

14

15

16

20220402 152941 4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite