GEGUŽĖS 15-ĄJĄ ŠVĘSKIME TARPTAUTINĘ ŠEIMOS DIENĄ!

0
21
min news zrs 793 SEIMOS DIENA

Siekdama paskatinti ir sudaryti sąlygas šeimoms kuo daugiau laiko praleisti kartu, plačiau susipažinti su visos Lietuvos kultūra, papročiais, tradicijomis, amatais, pilietiškų Lietuvos visuomenininkų iniciatyvinė grupė siūlo ir kviečia visas Lietuvos šeimas, visus geros valios žmones Tarptautinę šeimos dieną kartu švęsti viename iš Lietuvos regionų: Žemaitijoje, Aukštaitijoje, Dzūkijoje, Suvalkijoje ar Mažojoje Lietuvoje.

Šiais metais pirmąją LIETUVOS ŠEIMŲ ŠVENTĘ „AUKŠTAITIJA – 2022“ siūlome ir kviečiame švęsti Aukštaitijoje, Bistrampolio dvare (Panevėžio raj.).

Maloniai kviečiame prie šventės organizavimo prisijungti visas Aukštaitijos regiono savivaldybes, verslininkus, žemdirbius, meno kolektyvus, saviveiklininkus, sportiškas, šokančias ar dainuojančias šeimas, amatininkus, Aukštaitijos tautinio paveldo puoselėtojus – visus, kas turi ką parodyti, papasakoti, kuo sudominti šventės dalyvius.

Neįsivaizduojame šventės be kitų Lietuvos regionų – Žemaitijos, Dzūkijos, Suvalkijos ir Mažosios Lietuvos delegacijų, kurios savo prisistatymu, pasveikins iš visos Lietuvos į Bistrampolio dvarą susirinkusius šventės dalyvius.

Šventės programą, priklausomai nuo Jūsų aktyvumo, sudarysime kartu.
 

Iniciatyvinės grupės vardu Vaclovas Žutautas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite