KINO FILMAS VAIKAMS „LIEPSNOJANTI ŠIRDIS“

0
24
Sirdis 02

Balandžio 21 d. 17.30 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas vaikams „Liepsnojanti širdis

Naujas animacinis filmukas visai šeimai „Liepsnojanti širdis“ pasakoja apie Niujorke gyvenančios mergaitės svajonę. Džordžija Nolan nuo pat mažų dienų žinojo, kad taps gaisrininke – tokia pat drąsia, kaip ir jos tėtis. Svajonei trukdo viena mažytė smulkmena: iki šiol dar jokia mergina nėra tapusi gaisrininke – tai kažkodėl yra grynai vyriška profesija.

Džordžija apsimeta vaikinu vardu Džo ir užsirašo savanore į savo tėčio vadovaujamą komandą. Vedama troškimo padėti tėčiui, apsaugoti mylimą miestą nuo gaisrų ir svarbiausia – išpildyti savo didžiausią svajonę, Džordžija nesustos prieš jokias kliūtis, kad pasiektų savo tikslą.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.
Režisieriai: Laurent Zeitoun, Theodore Ty

Žanras: Komedija, animacija, nuotykių

Sukurta: Prancūzija, Kanada

Trukmė: 1val. 32 min.

Bilieto kaina 5 eur.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite