KOMEDIJA ,,(NE)IŠTIKIMYBĖS SPĄSTAI”

0
19
KT Spastai 100x100 2022 05 05

Gegužės 5 d. 18 val.  Zarasų kultūros centre„Kitoks teatras”  pristato efektingą komediją ,,(Ne)ištikimybės spąstai“, kurios klastų labirintai stebins ties kiekvienu posūkiu: pinklės čia spendžiamos taip įnirtingai ir meistriškai, kad galiausiai pranoksta pačius melavimo guru.

Klampaus melo katilas užverda didmiesčio bute. Į prabangių apartamentų šeimininkės pinkles patenka susirgusio kolegos atvykęs pakeisti meistras. Jis net nenutuokia, kur įsivėlė! Palaipsniui ir pati buto šeimininkė patenka į nelauktos viešnios, netikėtai išdygusios tarpduryje, spąstus. Atėjusi ponia grasina atskleisianti daug nemalonių faktų apie šeimininkę. Netikėtai užviręs ginčas perauga į melavimo čempionatą, kuriame dėl pirmosios vietos varžomasi be skrupulų.

Kokias intriguojančias staigmenas meistras spontaniškai paruoš abiems ponioms? Kas privers išvirsti iš koto? Ar melo kojos tikrai trumpos, o ką jei jis su aukštakulniais? Sužinosite apsilankę naujausioje ,,Kitokio teatro” komedijoje ,,(Ne)ištikimybės spąstai“, kupinoje netikėtumų, nelauktų siužeto viražų ir galiausiai nokautuojančioje veikėjų-meluotojų virtuoziškumu.

Dėmesio: komedija galima sukelti nevaldomus juoko priepuolius!

Režisierius – Ričardas Vitkaitis

Įvaizdis – Eglė Krasnovė

Vaidina – Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė ir Andrius Baibžeskis – žiūrovams gerai atpažįstami iš TV laidos ,,Dviračio šou” personažų, televizijos serialų, filmų ir teatro projektų.

Gegužės 5 d. 18 val.  Zarasų kultūros centre.

Bilietus platina bilietai.lt ir kultūros centro kasoje

Spektaklio trukmė – 1 val. 30 min.

N- 16

LK 51

LK 61

LK 68

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite