KONCERTINĖ PROGRAMA „SIDABRINĖS VESTUVĖS”

0
48
Ambrozija 15x7 Zemaitukai Zarasai bilietaiLT

Vestuvės – stebuklinga šventė. Kartais, kai du visai nesuderinami žmonės nusprendžia būti kartu. Bet jeigu jie dar sugeba kartu išgyventi 25 metus – tai prilygsta vienam iš pasaulio stebuklų. O jeigu vienas iš jų – Bronius su armonika, o kitas – Stefa su siautulingu charakteriu – lauk fejerverkų. O jeigu dar paradui vadovauja piršlys Beausis – tai be žemės drebėjimo neprasisuksi.

Išskirtinė jubiliejinė šventė jūsų mieste „pakeis upių vagas“ ir jūsų supratimą, kas yra šeima. Beprotiškai smagioje koncertinėje programoje „Sidabrinės vestuvės” jūsų laukia juokingi vaizdeliai-patarimai, kaip išsaugoti šeimą, ką daryti, kai vilties nėra ir, kaip muzika gali išgelbėti jūsų santykius. 

ATNAUJINTOJE PROGRAMOJE BUS VISKO ! Smagūs, nepakartojami ir fantastiški šventės atlikėjai „ŽEMAITUKAI“, dainos, šokiai ir juokas iki pat „dugno“. Kviečiame visus į Galvanauskų sidabrines vestuves, kurios vyks Zarasų kultūros centre, birželio 8 d., 18:00. Bilietų teiraukitės kultūros centro kasoje ir BILIETAI.LT

Ambrozija ZEMAITUKAI 15x21 Zarasai bilietaiLT

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite