SALAKO MIESTELIO ŠVENTĖ

0
100
mid news zrs 807 Salako miestelio svente EV

Birželio 24–26 dienomis vyks Salako miestelio šventė.

Birželio 24 diena:

10 val. – 20 km žygis po Salaką ir jo apylinkes su Zarasų gidu Ramūnu Keršiu. Registracija būtina. Taikomas 12 Eur mokestis. Registracijos nuoroda „Facebook“ puslapyje Gidas Zarasuose Ramūnas Keršys.

Birželio 25 diena:

11 val. – aerobikos užsiėmimas Luodžio ežero pakrantėje.

14 val. – keramikės Loretos Kubiliūnienės bei Salako keramikos studijos darbų paroda Salako kultūros namų Mažojoje salėje.

15 val. – „Buratinas“, Salako ugdymo skyriaus mokinių spektaklis Salako kultūros namų Didžiojoje salėje.

15.45 val. – „Vaidintojų atžalynas“, Biržų kultūros centro skyriaus mėgėjų teatro spektaklis „Viruso pasiutpolkė“ (režisierė Vita Vorienė) Salako kultūros namų Didžiojoje salėje.

17–19 val. – užsiėmimai jaunimui/vaikams. Stalo teniso turnyras, biliardas, autobusas su 3D programa, (jei oro sąlygos leis) motociklų entuziastų pasirodymas.

18 val. – šventinis koncertas. Dalyvauja: Salako kultūros namų mėgėjų meno kolektyvai ir svečiai. Svečiuose Ignalinos kultūros centro tautinių šokių kolektyvas „Gaja“. Salako kultūros namų kiemelyje.

20 val. – koncertas „Pokalbiai tyloje“. Salako Švč. mergelės Marijos sopulingosios bažnyčioje. Koncertuoja Arūnas Viduolis (saksofonas), Nerijus Jakštonis (trimitas), Agnė Jakštonienė (klavišiniai).

21.15 val. – koncertuos Anatolijus Oleinik. Salako kultūros namų kiemelyje.
22–24 val. – diskoteka.

Birželio 26 diena:

Salako Švč. mergelės Marijos sopulingosios bažnyčioje.

12 val. – Šv. Petro ir Povilo atlaidai. Šv. Mišias už parapijos žmones aukos kunigas Ričardas Doveika.

13.30 val. – koncertas „Viešpaties lelijų rasa“. Koncertuos ansamblis „Inmezzo“.

mid news zrs 156 Salako miestelio svente

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite