KAIP ĮSIGYTI NAUDOTĄ AUTOMOBILĮ ?

0
41
Kaip įsigyti naudotą automobilį

Pasaulį užklupus įvairių detalių krizei, mes visi ir iš visų pusių susiduriame, kad vieni ar kiti techniniai sprendimai yra apriboti. Norint juos įsigyti reikia laukti arba atsisakyti. Ne paslaptis, kad ir su automobilių įsigijimu įvyko analogiška situacija. Tiekimas naujų automobilių sutriko, nes gamintojai nespėja pagaminti vienokių ar kitokių detalių ir todėl prekės kaina auga, bei auga laikas kada gausite savo naują automobilį užsisakę jį naujų automobilių salone. O ką daryti, jei neturite su kuo važinėti ir automobilio Jums reikia greičiau nei siūlo Jums naujų automobilių salonų darbuotojai?

Išeitis viena – paskola, tačiau į paskolas mes visi žiūrime įtariai ir nepatikimai, visi kaskart susidūrę su poreikiu jas pasiimti labai gerai svarstome, ir apmąstome visas galimas pasekmes, bei scenarijus, kas nutiks vienu ar kitu atveju, jei Jums nepavyktų laiku grąžinti paskolos kredito ar panašiai. Tačiau viską pasvėrę ir paskaičiavę, kad ir blogiausią scenarijų mes ryžtamės tam, nes kitos išeities nėra, o tai galimybę įsigyti automobilį čia ir dabar ir nereiks daug metų taupyti jam. Jūs vos per kelias dienas susitvarkę sutarties sąlygas, jau po 5 dienų galėsite važiuoti rinktis dėvėto automobilio, nes jų pasirinkimas yra ir yra gan didelis, nes išaugus paklausai, atsirado ir dėvėtų automobilių.

Vienas iš didžiausių privalumų perkant dėvėtą automobilį su paskola yra tai, kad Jūs jau iškart tampate savo įsigyto automobilio savininku, kitaip nei imant automobilį lizingu iš automobilių salono, nes ten Jūs automobilio savininku tampate tik po pilno automobilio išsimokėjimo.

Jūsų senasis automobilis sunkiai kuriasi ir kaskart Jums vis baisiau darosi su juo važiuoti didesnius atstumų, tačiau Jūs neturite santaupų naujo automobilio įsigijimui? Nesvarstykite ir pasirūpinkite šiuo reikalu nedelsdami. Paskolos dokumentus susitvarkysite vos per keletą dienų ir jau po 5 darbo dienų su pinigais sąskaitoje, galėsite važiuoti į savo naujo automobilio apžiūrą. Jums nereikia pradinio įnašo ar kažkokio užstato, paskolos automobilio įsigijimui išduodamos iki 15 000 eurų.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite