SKELBIAME ŠVENTINĮ FOTO KONKURSĄ „LAIKRAŠČIUI „ZARASŲ KRAŠTAS“ – 90“

0
212
olgar

2022 m. rug­pjū­tį sa­vo gim­ta­die­nį švę­sian­tis „Za­ra­sų kraš­tas“ – mū­sų vi­sų laik­raš­tis. Nuo­trau­kos ja­me vi­sa­da už­ėmė ir už­ima ypa­tin­gą vie­tą – tai vaiz­di­nė ži­nu­tė jums, po pub­li­ka­ci­jos tam­pan­ti is­to­ri­ja.

Da­ly­va­vi­mo kon­kur­se tai­syk­lės pa­pras­tos: rei­kia nu­si­fo­tog­ra­fuo­ti su laik­raš­čiu „Za­ra­sų kraš­tas“. Nuo­trau­kos ga­li bū­ti in­di­vi­du­a­lios ir ko­lek­ty­vi­nės. Jo­se bū­ti­nai tu­ri­te bū­ti su „Za­ra­sų kraš­tu“, o vie­tą fo­to se­si­jai pa­si­rin­ki­te pa­tys: dar­be, gam­to­je, so­de, na­miš­kių ra­te, drau­ge su sa­vo au­gin­ti­niu, van­de­nyje, ore, trans­por­to prie­mo­nė­je, lan­ko­mo­se vie­to­se… Jū­sų fan­ta­zi­jai ri­bų nė­ra! Ir dar – ka­dan­gi kon­kur­sas ju­bi­lie­ji­nis, bū­ti­nai pa­ra­šy­ki­te „Za­ra­sų kraš­tui“ svei­ki­ni­mą, pa­ta­ri­mą ar  kri­ti­ką, ku­riuos pub­li­kuo­si­me laik­raš­ty­je.

Kon­kur­si­nės nuo­trau­kos ga­li bū­ti gi­lios min­ties ar ju­mo­ris­ti­nės. Svei­kin­ti­ni kū­ry­bin­gi ir in­di­vi­du­a­lūs spren­di­mai. Da­ly­vau­ti ga­li ra­jo­no gy­ven­to­jai, laik­raš­čio skai­ty­to­jai, kraš­to sve­čiai, kraš­tie­čiai, ku­rių am­žius ne­ri­bo­ja­mas.

Švęs­ki­te „Za­ra­sų kraš­to“ gim­ta­die­nį kar­tu su mu­mis! Su­gal­vo­ki­te ori­gi­na­lius siu­že­tus ir teks­tus laik­raš­čiui, fo­to­gra­fuo­ki­te su ūpu ir bū­ti­nai da­ly­vau­ki­te šia­me kon­kur­se, ku­ris vyks nuo 2022 m. lie­pos 1 d. iki 2022 m. rug­pjū­čio 5 d. Nuo­trau­kas siųs­ki­te el. p. ad­re­su: laik­ras­tis@zar­kras­tas.lt už­var­di­nę „KONKURSUI“. Jūs links­mai, kū­ry­bin­gai ir įdo­miai pra­lei­si­te lai­ką, o mums bus ma­lo­nu gau­ti pui­kias mū­sų my­li­mų skai­ty­to­jų bei pa­lai­ky­to­jų nuo­trau­kas! Bur­tų ke­liu iš­rink­tų 3 au­to­rių lau­kia pri­zai: elek­tro­ni­nės laik­raš­čio „Za­ra­sų kraš­tas“ ver­si­jos tri­jų mė­ne­sių pre­nu­me­ra­ta bei nuo­trau­kų pub­li­ka­vi­mas ju­bi­lie­ji­nia­me laik­raš­čio nu­me­ry­je!

Mie­lie­ji, bū­ki­me kar­tu!

Pa­gar­biai Re­dak­ci­jos ko­lek­ty­vas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite