KINO KARAVANAS | NEMOKAMI SEANSAI ZARASUOSE

0
25
kino karavanas

Jau devintus metus KINO PAVASARIO projektas KINO KARAVANAS visai vasarai išvyksta į ilgiausią kino kelionę po Lietuvą, kurios metu gražiausiuose šalies kampeliuose rodo autorinį kiną, kviečia į susitikimus ir pokalbius su kūrėjais, savo sričių specialistais bei kiekvienam atėjusiam dovanoja kino žiūrėjimo patirtį praplečiantį vakarą.

Šiemet kino ekspedicija vyks birželio – rugpjūčio mėnesiais ir aplankys net 40 Lietuvos miestų bei miestelių, kur surengs daugiau kaip 100 filmų peržiūrų skaitmeniniame LED ekrane po atviru dangumi.

Rugpjūčio 6 dieną KINO KARAVANAS lankysis Zarasuose, kur visus pakvies į trijų filmų peržiūras Zaraso ežero Didžiosios salos Mažajame slėnyje įsikursiančiame lauko kino teatre.

 Renginio programa:
17:00 – dokumentinis filmas apie garsiąją klimato kaitos aktyvistę AŠ ESU GRETA (rež. Nathan Grossman, 2020 m., Švedija, 97 min., N-7)
19:30 – pirmasis dokumentinis pasakojimas apie vieną garsiausių visų laikų Lietuvos artistų – filmas KERNAGIS (rež. Andrius Lekavičius, 2022 m., Lietuva, 94 min., N7)
21:30 – įtempta ir paslaptinga istorija apie šeimą – kitokią, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio – SAULĖLYDIS (rež. Michelis Franco, 2021 m., Meksika, Prancūzija, Švedija 83 min N-16)

#LietuviskaKinaPalaikoTelia
#KinuiEnergijosSuteikiaIgnitis 

Susitikime kartu pasimėgauti kokybiško kino švente!

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama.
__________

Visi KINO KARAVANO seansai – nemokami.
Daugiau informacijos: www.kinokaravanas.lt

„Kino karavanas“ įgyvendinamas Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo programos “Kultūra” lėšomis.
Iš dalies finansuoja Lietuvos kino centras.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite