VASAROS KREPŠINIO LYGA

0
123
2

Liepos 31 d. baigėsi ,,Vasaros krepšinio lygos“ varžybos vyrų grupėje. Varžybų nugalėtojais trečius metus iš eilės tapo uteniškių komanda ,,AND ONE“, finale po labai atkaklios dvikovos nedidele persvarą įveikusi zarasiškių ,,(Zero)“ krepšininkus. Aštuonios pergalės ir nei vienų nepralaimėtų rungtynių – toks čempioniškas rezultatas.

Aukso medaliais pasidabino: Arijus Griškevičius, Redas Šukšta, Aironas Šalkauskas, Eiviltas Ruzgas, Lukas Žemaitis, Jokūbas Matijošius. Kur kas sunkiau iki finalinės dvikovos teko kovoti Zarasų krepšininkams. Pirmame etape – tris nesėkmės ir tik dėka geresnio taškų skirtumo tarp trijų komandų, užimta trečioji vieta. Kur kas ryžtingiau ,,(Zero)“ krepšininkai buvo nusiteikę finaliniame etape ir atkakliai siekė savo užsibrėžto tikslo. Ketvirtfinalyje rezultatu 43 : 31 įveikta ,,Dūkšto“ komanda, pusfinalyje rezultatu 52 : 44 nugalėta pajėgi Utenos DSC ekipa ir tik finale pritrūko šiek tiek jėgų ir sėkmės. Sidabro medaliais buvo apdovanoti: Mantas Meduneckis, Eivinas Vaikutis, Marius Matulis, Vitalijus Goršanovas, Lukas Mačiulis, Einoras Andriuškevičius.

Mažajame finale Utenos daigiafunkcinio sporto centro krepšininkai tik ketvirtajame kėlinyje palaužė zarasiškių trijulės ,,Treat“ (Ernestas Guogis, Eimantas Vainiūnas, Mindaugas Dainys) pasipriešinimą ir iškovojo trečiąją vietą. Bronzos medaliais apdovanoti: Mindaugas Čižauskas, Laurynas Rudis, Vakaris Bartaševičius, Ernestas Petrėnas, Mantas Meigys, Justas Kuzma.

Metimų iš aikštės vidurio nugalėtojais tapo komandos zarasiškių komandos ,,Klevas“ (9-12 klasių amžiaus grupėje) ir ,,Treat“ (vyrų grupėje). Baudų metimų konkurso nugalėtojomis tapo komandos ,,Klevas“ (9-12 klasių amžiaus grupė) ir ,,AND ONE“ (vyrų grupėje). Tritaškius taikliausiai mėtė. Tritaškius abiejose amžiaus grupėse taikliausiai mėtė varžybų nugalėtojai, o ,,Oro karaliaus“ titulas atiteko Jokūbui Matijošiui (,,AND ONE“).

Nuoširdžiai dėkojame varžybų teisėjui Audriui Šalkauskui, kuris paaukojo savo sekmadienius, padėjo įgyvendinti mūsų projektą ir prateisėjavo net trisdešimt dvikovų krepšinio aikštelėje.

Zarasų sporto centro projektas ,,Fiziškai aktyvi bendruomenė – sveika bendruomenė” bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite