BODŽIAI IR GLAUSTINUKĖS – KAIP PRITAIKYTI?

0
58
picture 1 PM1634290327

Bodžiai ir glaustinukės yra patogūs ir stilingi drabužiai, priklausomai nuo spalvos ar puošnių detalių galintys tapti jūsų kasdieniu drabužių derinio pagrindu. Bodžiai moterims yra tokie mėgstami ir populiarūs dėl jų patogumo, universalumo, paprasto derinimo su turimu garderobu ir, žinoma, seksualumo. Nors ir pakankamai uždari, tačiau glaudžiai aptempiantys ir išryškinantys kūno formas bodžiai moterims, patogiai susegami apačioje, kartais gali tapti ir intymaus vakaro įžanga. Štai kodėl šiuolaikinės moters spinta sunkiai įsivaizduojama be paprasčiausio juodo bodžio ar seksualios glaustinukės su gilesne iškirpte.

Bodžiai moterims internetu – ką svarbu žinoti juos renkantis? Dauguma pirkėjų paliktuose atsiliepimuose apie įsigytus bodžius pabrėžia, jog itin svarbu atkreipti dėmesį į šio drabužio audinį bei kokybę. Be to, prieš perkant glaustinukes nereikėtų pergyventi dėl tinkamo dydžio, kadangi visos jos turi elastano ir yra pasiūtos iš tamprios medžiagos. Svarbiausia įsitikinti, kad bodžiai būtų kokybiški bei pasiūti iš malonios, švelnios ir kvėpuojančios medžiagos – tokius galite rasti Intymi Pagunda.

Bodžiai moterims

Bodžiai dažniausiai patinka šiuolaikiškoms, drąsioms bei savimi pasitikinčioms moterims. Bodis primena vientisą maudymosi kostiumėlį, tačiau jam siūti naudojamos kitokios medžiagos. Šio drabužio sudėtis labai paprasta – tai iš labai kokybiškos, lengvos, elastingos medžiagos ir nėrinių siuvama aprangos dalis. Kasdieniam dėvėjimui bodžiai moterims turi didžiulį pranašumą prieš paprastas palaidines ar marškinėlius, nes idealiai priglunda, išryškina figūros dailumą, sukuria stangraus ir patrauklaus kūno įvaizdį. Juos lengvai galite priderinti prie bet kokių džinsų ar patogiai dėvėti po švarkeliu. Kitaip tariant, bodžiai yra puikus aprangos pagrindas, kuris ne tik gražiai atrodo, bet ir suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Mažytė paslaptis – bodžiai glaudžiai aptempia pilvą, net šiek tiek sumažina atsikišusį pilvuką, todėl figūra vilkint bodį atrodo patraukliau.

Seksualios glaustinukės

Seksualios glaustinukės gali būti dėvimos ne tik kaip apatinis, bet ir kaip viršutinis trikotažas. Svarbu suprasti, jog glaustinukės pirmiausia turi puošti moterį, o tik po to patobulinti jos kūno linijas. Tiuliu ar nėriniais puoštos seksualios glaustinukės tinka ypatingoms progoms. Kadangi šie drabužėliai dažniausiai gaminami iš poliamido ir elastano, jie stipriai suspaudžia kūną, priglunda ir išlygina figūros netobulumus, sukuria lygų ir dailų siluetą. Todėl, jie puikiai tinka ypatingai progai: vestuvėms, draugų susibūrimui, kokteilių vakarėliui, gimtadieniui, nes pakelia pasitikėjimą savimi ir leidžia jaustis itin patraukliai.

Lengva derinti

Glaustinukės ir bodžiai moterims būna įvairių spalvų: šaltuoju metų laiku populiariausias pasirinkimas – ilgarankoviai bodžiai ir glaustinukės, o vasarą ypač mėgstami bodžiai be rankovių ar trumpomis rankovėmis, o ypatingoms progoms – puošti nėriniais, kaspinais ar tiuliu.

Bodžiai ir glaustinukės lengvai taps bet kurio – kasdienio ar šventinio jūsų aprangos derinio dalimi. Aptempta ilgarankovė glaustinukė puikiai tiks dėvėti darbe po švarku, ji neišsipešios iš kelnių ar sijono, todėl visada išlaikysite tvarkingą įvaizdį. Tuo tarpu marga glaustinukė žaismingai derės su džinsais laisvalaikio aprangoje, o bodis gilesne iškirpte ar nėriniuotomis detalėmis pabrėš jūsų žavesį vakare. Kūno linijas išryškinanti glaustinukė geriausiai žiūrisi su plazdančiais sijonais ar plačiomis kelnėmis. Aptemptas vientisas bodis atrodys nuostabiai su ilgu lengvo audinio sijonu, permatomo audinio arba ažūrinėmis kelnėmis. Toks kontrasto būdu sukurtas įvaizdis nepaliks abejingų bet kokiame vakarėlyje.

Paprasčiausi bodžiai moterims gali būti dėvimi po drabužiais ir sukurti lygų siluetą arba gali būti įmantraus dizaino ir derinami su klasikiniais džinsais ar kelnėmis. Tokiu būdu sukuriamas stilingas įvaizdis.

Dažnai nežinoma, ar po bodžiu dar reikia apatinio trikotažo, ar jis pats jau atstoja apatinį trikotažą. Vadovaukitės etiketu ir savo moteriška nuojauta. Jei vilkite glaustinukę darbe, po ja būtina liemenėlė, ypač jei vilkėsite bodį be švarkelio. Tuo tarpu laisvalaikio metu seksualios glaustinukės gali būti dėvimos be liemenėlės, nes tamprus audinys šiek tiek pakelia krūtinę, neapnuogina, tačiau atrodo gundančiai. Dėl vaizduotę audrinančios išvaizdos moteriški bodžiai taip patinka vyrams: pakvieskite mylimąjį į pasimatymą vilkėdama tik aptemptu bodžiu ir jis neatsispirs jūsų kvietimui.

Jei Jus domina seksuali glaustinukė ar bodžiai moterims, didelę pasiūlą šių patogių ir seksualių drabužių rasite internetu www.intymipagunda.lt

picture 2 PM1604073886

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite