DĖL BŪSTO ŠILDYMO IŠLAIDŲ KOMPENSACIJOS

0
25
nsfga5jcentrinio sildymo termostatas

Atšalus orams, Socialinės paramos skyrius sulaukia daug rajono gyventojų skambučių dėl būsto šildymo išlaidų kompensacijos kreipimosi laiko.

Informuojame, kad vadovaujantis Piniginės socialinės paramos nepasiturintiems Zarasų rajono savivaldybės gyventojams teikimo tvarkos aprašu, patvirtintu Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2017 m. vasario 28 d. sprendimu Nr. T-21 „Dėl Piniginės socialinės paramos nepasiturintiems Zarasų rajono savivaldybės gyventojams teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, Zarasų rajono gyventojai, kurie žiemą šildosi butus ar namus kietu kuru, dėl kompensacijos gavimo gali kreiptis nuo 2022 m. lapkričio 1 d., t. y. lapkričio mėnesį, o gyventojai dėl kompensacijų už centralizuotai tiekiamą būsto šildymą – nuo 2022 m. spalio 1 d., t. y. spalio mėnesį. Dėl piniginės socialinės paramos bendrai gyvenantys asmenys ar vienas gyvenantis asmuo kreipiasi:

1. Jei jo deklaruota ir faktinė gyvenamoji vieta yra Zarasų mieste – į Zarasų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių.
2. Jei jo deklaruota ir faktinė gyvenamoji vieta yra seniūnija – į gyvenamosios vietos seniūniją.

DĖMESIO. Zarasų miesto gyventojams būtina išankstinė registracija: tel. (8 385) 37160 arba (8 385) 37143.

Gyventojai dėl būsto šildymo, karšto ir geriamojo vandens išlaidų kompensacijų skyrimo gali kreiptis ir elektroniniu būdu www.spis.lt.

Kilus neaiškumams, galite skambinti tel. (8 385) 37160 arba (8 385) 37143.

Socialinės paramos skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite